bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,304.23 0.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.85 0.07%
bnb
BNB (BNB) $ 610.06 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 143.96 1.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524179 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469709 1.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150146 0.52%

Coinbase’de Bazı İşlemler Geçici Olarak Gerçekleştirilemiyor

Coinbasede Bazi Islemler Gecici Olarak Gerceklestirilemiyor

Kripto para borsaları oldukça kritik bir döneme girmiş durumda. Bir tarafta Ethereum Merge çalışmaları tüm hızıyla devam ederken diğer tarafta piyasa oynaklıkları sorunlar yaratmaya devam ediyor. Bu noktada ABD merkezli kripto para borsası Coinbase ise bir takım teknik sorunlar yaşıyor. Öyle ki borsanın teknik durum sayfasında Solana başta olmak üzere kripto alım satımlarında gecikme yaşanırken, NEAR, IDEAL ve BSV işlemlerinde duraksamalar söz konusu.

Coinbase'de Bazı İşlemler Geçici Olarak Gerçekleştirilemiyor

Coinbase’de Yapılan Bazı İşlemler Gecikiyor veya Gerçekleştirilemiyor

Kripto para borsalarında bir takım sorunlar yaşanması oldukça normal. Öyle ki kapalı (çoğunlukla offchain) sistemlere sahip bu borsalar, yaptıkları güncellemeleri ve yükseltmeleri kendi içerisinde yaptığı için bazen hatalar ortaya çıkabilmektedir. Bu tür olaylar genellikle Blockchain ağlarının yükseltmeleri sırasında gerçekleşirken, sıklıkla borsaların o anda işlemleri askıya aldığını görürüz.

Diğer taraftan son yaşanan Coinbase sorunlarının tam nedeni bu yükseltmeler değil. Her ne kadar borsa tarafından resmi bir durum raporu gelmese de uzmanlara göre bu durumun sebebi dün yaşanan ani düşüş sonrası artan işlem trafikleri. Ancak gözler borsadan beklenen durum raporunda.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala