bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,431.26 0.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.97 0.13%
bnb
BNB (BNB) $ 612.83 0.76%
solana
Solana (SOL) $ 143.96 1.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52514 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470913 1.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150384 0.44%

Coinbase, Vadeli İşlem Ticareti için Başvuruda Bulundu

coinbase vadeli islem ticareti icin basvuruda bulundu

Amerika’nın en büyük kripto varlık platformu Coinbase, vadeli işlemleri başlatmak için ilk adımı attı. Vadeli işlem ticareti sunmak isteyen Coinbase, türev ürünler için Ulusal Vadeli İşlemler Birliği’ne (NFA) üye olmaya çalışıyor.

Bloomberg’in haberine göre Coinbase Financial Markets Inc., 15 Eylül tarihinde Ulusal Vadeli İşlemler Birliği’ne üye olmak için başvuru bulundu. Başvurunun şu anki sürecinde Coinbase, SRO’nun web sitesinde bekleyen bir NFA üyesi olarak görünüyor. Aynı zamanda başvurunun cevabının ne zaman geleceği ise belirsiz.

Coinbase, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Vadeli İşlemler Komisyonu yatırımcısı olarak kaydolmak için Ulusal Vadeli İşlemler Birliği’ne başvuru yaptıklarını dile getirdi. Bu yapılan hamle ile hedeflenen en önemli durum, teklifleri genişletmek, platformlarda vadeli işlemler ve türevler ticareti sunmak olduğu vurgulandı. Ayrıca bir başka hedefleri ise kripto ekonomiyi daha da büyütmek.

Coinbase, Vadeli İşlemler için Çaba İçerisinde

Coinbase kurumsal satış başkanı Brett Tejpaul, yakın zamanda yaptığı açıklamada şirketin yol haritasının bir parçası olarak vadeli işlemler de dahil olmak üzere türevlerin rolünü vurguladı. Ayrıca, gelecekteki müşterilerden yatırım almak için daha geniş bir çaba içerisinde olduklarını dile getirdi.

Brett Tejpaul açıklamasına ek olarak, türev piyasasının oluşumuna, vadeli işlemler, opsiyonlar, takaslar ve yapılandırılmış ürünler gibi yatırım araçlarının borsaya eklenmesi hakkında da açıklamalarda bulundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala