bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,447.27 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.33 0.59%
bnb
BNB (BNB) $ 604.10 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 0.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524619 1.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471761 0.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15041 0.19%

Coinbase, Kripto Para Borsası 2TM’i Almaya Hazırlanıyor

Son zamanlarda kripto para borsaları hizmet alanlarını genişletmek için yeni satın almalar gerçekleştiriyorlar. Bu kez bir satın alma işlemi ise kripto para borsası Coinbase’den geldi. Coinbase, Brezilya’nın en büyük kripto para borsası Mercado Bitcoin’in sahibi 2TM’i satın almak için görüşmelere başladı.

Coinbase, 2TM’i Nisan Ayına Kadar Almayı Planlıyor

Elde edilen bilgilere göre kripto para borsası Coinbase ile Brezilya’nın en büyük kripto para borsası Mercado Bitcoin’in sahibi 2TM arasında geçtiğimiz yıldan beri müzakereler yapılıyor. Bunun yanında Nisan ayı sonunda bir anlaşma açıklanabilir.

coinbase kripto para borsasi 2tmi almaya hazirlaniyor

Şirket yakın zamanda Mercado Bitcoin’in 2021’de 3,2 milyon müşteriye ulaştığını ve bunun 1,1 milyonunu geçen yıl eklendiğini sözlerine ekledi. Borsanın işlem hacmi ise 2021 yılında 7.1 milyar dolara kadar yükseldi.

Ayrıca 2TM CEO’su Roberto Dagnoni da 2TM’nin Arjantin, Şili, Kolombiya ve Meksika’daki satın almalarla Latin Amerika’da büyümeyi planladığını söyledi. Ocak ayında şirket, Portekiz’in ilk düzenlenmiş kripto borsası CriptoLoja’da kontrol hissesi satın aldığını açıklamıştı.

Son olarak belirtmek gerekirse 2021’de stabilcoin ticaretini üçe katlayan Brezilya kripto para benimseme patlamasının ortasında, kripto para borsaları dikkatlerini Latin Amerika ülkesine çevirmiş durumda.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala