bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,777.09 0.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,080.93 0.09%
bnb
BNB (BNB) $ 593.18 1.28%
solana
Solana (SOL) $ 154.71 1.20%
xrp
XRP (XRP) $ 0.54004 1.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452861 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15688 0.11%

Coinbase: ABD’ye Yüzde 100 Bağlıyız

Coinbase ABDye Yuzde 100 Bagliyiz

Kripto para borsası Coinbase‘in pozitif gelen bilançosunun ardından CEO Brian Armstrong, kritik açıklamalar yaptı. Armstrong, Kongre’nin kripto şirketleri için net bir kural kitabı hazırlayacağına inandığını söyledi. Armstrong, ABD pazarına yüzde 100 bağlı olduklarını vurguladı.

ark invest coinbase hisselerinde 84 milyon dolar daha satin aldir

Coinbase CEO’su Armstrong: ABD Pazarına Bağlıyız

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, ilk çeyrek bilançosunun ardından yatırımcılarla bir araya geldi. Şirketin ilk çeyrek geliri yüzde 22 artış kaydederken, zararı 475 milyon dolardan 70 milyon dolara geriledi. Armstrong, borsanın operasyonlarını ABD dışına taşıma gibi bir planı olmadığını söyledi. Şirketin CEO’su, ABD’deki düzenleyici belirsizliğe rağmen şirketin uzun vadede ABD pazarına bağlı olduklarına dair güvence verdi. Armstrong, nisan ayında yaptığı bir açıklamasında netlik olmadığı takdirde ABD’den uzaklaşabileceklerini ifade etmişti.

Hukukun üstünlüğüne inandığını belirten Armstrong, “ABD’ye yüzde 100 bağlıyız. ABD’nin bu işi doğru yapacağına dair gerçekten iyimserim” dedi. Armstrong, Kongre’nin kripto şirketleri için net bir kural kitabı oluşturacağına inandığını ifade etti. CEO, SEC’in öngörülemeyn eylemlerinden dolayı endişe duyduğunu da sözlerine ekledi.

SEC, mart ayında Coinbase‘e Well bildirimi göndermişti. Kuruluş, borsanın menkul kıymet varlıkları listelediğini iddia etmişti. Borsada SEC’e menkul kıymet düzenlemelerinin sektöre uygulanması konusunda daha net davranması için dava açmıştı. Mahkeme, SEC’in borsaya 10 gün içerisinde yanıt vermesini talep vermişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala