bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,331.97 1.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,060.90 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 590.12 0.08%
solana
Solana (SOL) $ 153.05 0.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.537453 0.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450151 2.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155798 2.51%

Coinbase CEO’su Brian Armstrong’dan Kripto Sektörü ile İlgili Değerlendirme

coinbase ceosu brian armstrong ripplea destek verdi

Kripto para sektörü ile ilgili olarak birçok isim değerlendirmelerde bulunuyor. Son olarak bir değerlendirmede bulunan isim de Coinbase CEO’su Brian Armstrong oldu. Brian Armstrong, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda kripto paraların geleceğini ele aldı.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong’dan Kripto Yorumu

Kripto para borsası Coinbase’in kurucu ortağı ve CEO’su Brian Armstrong, Bitcoin’in yaygın kabul görme potansiyelini ve bu potansiyeli gerçekleştirmek için gereken faktörleri ele aldı. Brian Armstrong konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklamada bulundu:

On yıl içinde kriptoyu deneyen 2-300 milyon kişiye ulaşmak gerçekten çok iyi. Bu büyüme hızı devam ederse, 10 yılda 2-3 milyar olacak, kabaca internetin benimsenmesine benzer.

Armstrong, kripto para birimlerinin çeşitli bağlamlarda kullanılabileceğini ve son on yılda 200 ila 300 milyon insanın bunları kullandığını iddia ediyor. İnsanların interneti kullanmaya başlama hızıyla kıyaslandığında, mevcut büyüme hızı devam ederse, bitcoin kullanıcılarının sayısının önümüzdeki on yılda iki ila üç milyar arasına ulaşacağını düşünüyor.

Ayrıca, kripto para birimlerinin popülaritesinde daha da fazla artışa katkıda bulunabilecek kullanılabilirliğin önemini vurguladı. Armstrong, bu temel bileşenler yerinde olduğunda, kripto para birimlerinin finans endüstrisinin mevcut yapısını bozma ve dünyanın her yerindeki insanlar için yeni ekonomik fırsatlar açma potansiyeline sahip olduğunu da düşünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala