bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,687.06 0.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,143.48 0.97%
bnb
BNB (BNB) $ 587.00 0.11%
solana
Solana (SOL) $ 145.51 0.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529639 0.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459441 2.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160744 5.56%

Checkout.com, Binance ile ilişkisini sonlandırıyor

checkout com binance ile iliskisini sonlandiriyor

Son dönemlerde kara para aklama ve düzenlemelerle ilgili endişelerin artması, ödeme platformlarını harekete geçiriyor. En son Checkout.com, kripto para devi Binance ile olan ilişkisini bu endişelerle sonlandırdığını duyurdu.

Binance ve Checkout.com İş Birliği Sonlandırdı

Ödeme platformu Checkout.com, Binance ile olan ilişkisini, kara para aklama ve düzenlemelerle ilgili endişeler üzerine bitirdi.

Kripto para borsası Binance’in temsilcisi, konu hakkında yaptığı açıklamada, Checkout.com ile yapılan iş birliğinin 16 Ağustos’ta sonlandırıldığını belirtti. Ancak bu durumun platformun işleyişini etkilemediğini ve kullanıcıların hesaplarına giriş ve çıkış işlemlerini aynı şekilde sürdürebileceğini vurguladı.

Forbes, bu kararın arkasında Checkout.com’un, çeşitli bölgelerdeki düzenleyicilerin Binance hakkında yaptığı açıklamalara ve partnerlerden gelen birtakım sorulara yanıt olarak verildiğini ortaya koydu. Özellikle Binance’in kara para aklama, yaptırımlar ve diğer uyum kontrolleriyle ilgili taşıdığı potansiyel riskler bu ayrılığın temel nedeni olarak gösterildi.

Binance adına konuşan yetkili, Checkout.com’un sonlandırma gerekçelerine katılmadıklarını ifade ederken, bu konuda hukuki yolları göz önünde bulundurduklarını belirtti. Binance’in, kullanıcılarını korumak ve onlara en iyi hizmeti sunmak adına global düzenleyicilerle ve iş ortaklarıyla iş birliği yapmayı sürdürme taahhüdünde bulunduğu vurgulandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala