bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,229.94 0.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,246.35 3.66%
bnb
BNB (BNB) $ 593.76 0.81%
solana
Solana (SOL) $ 140.24 0.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517049 1.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463994 0.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146811 0.43%

Charles Hoskinson, ADA Fiyatı Hakkında Değerlendirmede Bulundu 

charles hoskinson ada fiyati hakkinda degerlendirmede bulundusd

Son dönemde Vasil hard fork’u ile ilgili olarak birçok yeni gelişme yaşanırken Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Cardano (ADA) fiyatı hakkında değerlendirmede bulundu.

Charles Hoskinson ADA Fiyatındaki Düşüşe Değindi

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda piyasaların gerçeklikten bağlantısının koptuğunu iddia ederek, Cardano (ADA) fiyatı konusunda şaşırdığını belirtti.

charles hoskinson ada fiyati hakkinda degerlendirmede bulunduer

Genel çerçevede detay vermek gerekirse Cardano (ADA) fiyatı son 24 saatte yüzde 8’den fazla düşüş yaşadı. Ayrıca Cardano (ADA) diğer büyük kripto para birimleri ile birlikte düşüş yaşadığını da belirtmeden geçmeyelim. Ek olarak haberin yazımı esnasında Cardano (ADA) CoinGecko verilerine göre 0,464096 dolardan işlem görüyor.

Cardano’daki (ADA) güncel durum böyle olunca Charles Hoskinson konu hakkında daha ılımlı bir tutum sergileyerek, Cardano’nun “hiç bu kadar güçlü olmamıştı” şeklinde açıklama yaptı. Ayrıca en iyi günlerinin ilerleyen dönemde olduğunu iddia ediyor. Öte yandan Hoskinson kripto para sektöründe diğer projeleri de övdü. Mevcut fiyatların bunu yansıtmamasına rağmen birçoğunun “sağlam” olduğunu da sözlerine ekledi.




Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala