bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,293.23 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,132.58 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 602.74 1.12%
solana
Solana (SOL) $ 143.45 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523476 0.85%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468471 0.49%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149775 0.28%

Celsius’un Kurtarma Planı Tepki Aldı

celsiusun kurtarma plani tepki aldiERFRV

İflas eden kripto para kredi şirketi Celsius varlıklarına beş şirketin talip olduğu iddia edildi. Celsius, geçen yıl Terra ekosisteminde yaşanan kriz ile birlikte iflas başvurusu yapmıştı. Piyasa koşulları nedeniyle ayakta kalamayan şirket, yeniden yapılanma sürecine girmişti. Bu durumların üzerine Celsius kurtarma planını devreye soktu.

Celsius Kurtarma Planı Nedeniyle Tepkiyle Karşı Karşıya

Kripto borç veren Celsius Network, halka açık bir kurtarma şirketi olarak yeniden markalaştırarak süreçten çıkma planını açıkladı. Kurtarma planının, varlıkların platformdan çekilmesine ilişkin önceki bir güncellemeyi etkileyip etkilemeyeceği belli değil. Özellikle Celsius sorunları, şirketin likidite sorunlarını gerekçe göstererek para çekme işlemlerini durdurmasının ardından başladı.

celsiusun kurtarma plani tepki aldiTYYHTG

Celsius’un fonları diğer varlıklarla karıştırılmamış belirli müşterilere mevduatları iade etmesi gerektiğine karar verdi. Sonuç olarak Celsius, ileriye dönük olarak daha fazla iletişim kuracağını duyurdu.

Celsius avukatlarının konu hakkında Teminatsız Alacaklılar Komitesi (UCC) ile devam eden tartışmalar olduğunu belirtmesiyle, tokenin serbest bırakılması için eşiğin belirlenmediğini belirtmekte fayda var. Celsius’a göre, şirketin doğru teklifleri alamayınca toparlanma seçeneği araştırıldı. Ancak platform, toparlanmanın kısmi olacağını açıklıyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala