bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,431.26 0.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.97 0.13%
bnb
BNB (BNB) $ 612.83 0.76%
solana
Solana (SOL) $ 143.96 1.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52514 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470913 1.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150384 0.44%

Celsius, Varlıklarını Korumak için Seçenekleri Değerlendiriyor

celsius varliklarini korumak icin secenekleri degerlendiriyorDFG.jpeg

Kısa süre önce iflas haberleri ile gündeme gelen kripto kredi platformu Celsius Network, yaptığı açıklamada, anlaşmalar dahil seçenekleri araştırdığını ve yükümlülüklerini yeniden yapılandırdığını söyledi.

Celsius, Varlıklarını Korumak için Seçenekleri Araştırıyor

Popüler kripto para ödünç verme platformu Celsius, tüm para çekme işlemlerini durdurmuştu. Bu hamlenin ardından Celsius ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam etti. Son olarak kripto kredi platformu Celsius, Haziran ortasındaki kargaşanın ardından varlıkları koruma ve koruma seçeneklerini araştırdığını belirtti.

Kripto kredi platformu Celsius, konu ile ilgili olarak resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde açıklama yaptı:

Tüm topluluğu ve tüm müşterileri göz önünde bulundurarak çalışarak varlıkları korumak ve korumak için adımlar atmaya ve elimizdeki seçenekleri keşfetmeye devam ediyoruz.

Şirket, bu eylemlerin diğer stratejiler arasında stratejik işlemlerin takibini ve yükümlülüklerini yeniden yapılandırmayı içerebileceğini söyledi. Celsius, bu konu ile ilgili olarak şu noktaya vurgu yaptı:

Bu kapsamlı keşifler karmaşık ve zaman alıyor, ancak topluluğun ekiplerimizin birçok farklı disiplinden uzmanlarla çalıştığını bilmesini istiyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala