bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,857.77 1.93%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,980.05 1.08%
bnb
BNB (BNB) $ 558.81 0.11%
solana
Solana (SOL) $ 136.89 3.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516366 0.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457226 2.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.131524 2.85%

Cathie Wood, spot Bitcoin ETF’leri için Gary Gensler’ı hedef aldı

wood

Ark Invest CEO’su Cathie Wood, spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasının önündeki engelin Gary Gensler olduğunu söyledi.

Coin Stories’in podcast yayınına katılan Wood, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) çalışanlarının bilgili kişiler olduğunu ve sıkıntıların Gensler’dan kaynaklandığına dikkat çekti.

Wood, SEC’de çalışan kişilerin oldukça bilgili olduğunu bunu kendileriyle Bitcoin ile ilgili tartıştıklarında anladığını söyledi.

ARK 21Shares, Bitcoin ETF başvurusunun kabul edilmesi için uğraşıyor. Regülatör, daha önce yapılan iki başvuruyu da reddetmişti.

“Kişisel Vietnam” vurgusu

Wood, Gary Gensler’ın kişisel Vietnam’ının ona musallat olabileceğini söyledi.

“Karşı taraf neden risk içermeyen bir Bitcoin ETF’ine değil de risk içeren bir Bitcoin vadeli işlem ETF’ine izin verdi? Bizim ürünümüz Coinbase’deki soğuk cüzdanlarda yer alan Bitcoin’ler ile birebir olarak destelenecekti. Grayscale işte bu yüzden davayı kazandı.
Sanırım Gary Gnesler’in kişisel Vietnam’ı ona musallat olmak üzere geliyor. SEC’in artık harekete geçtiğini düşünüyorum”

Wood, regülatörün birden fazla teklifi onaylayabileceğini düşünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala