bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,233.75 7.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,036.76 5.39%
bnb
BNB (BNB) $ 581.93 2.69%
solana
Solana (SOL) $ 158.29 11.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518801 3.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452947 5.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155613 6.99%

ARK’ın ETF değişikliğine pozitif yorum

bitcoin etf

ARK Invest ve 21Shares’in ortak spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunda bir süre önce değişiklik yapıldı. Bloomberg’in ETF analistleri, söz konusu değişikliğin SEC’in endişelerini gideriyor gibi göründüğünü ifade etti. Analistler, ETF başvurusunun gelecekteki onayı için iyi bir işaret olarak yorumladı.

bitcoin etf

Bloomberg analistleri, ARK’ın ETF değişikliğini yorumladı

ARK Invest ve 21Shares, ortak ETF başvurusunu güncelledi. Başvuruya fonun varlıkları nasıl saklayacağı ve varlık değerlerini nasıl belirleyeceğine ilişkin kritik bilgiler eklendi.

Bloomberg kıdemli ETF analisti Eric Balchunas, değişikliklerin SEC’in ETF ihraççılarından ele almalarını istediği endişelere doğrudan yanıt olabileceğini söyledi. ARK’ın SEC’in değerlendirmeleri ile ilgilendiğini belirten Balchunas, şirketlerin topu tekrar SEC’in sahasına attığını söyledi. Balchunas, bu gelişmenin gelecek dönemler için pozitif olduğunu vurguladı. Balchunas, değişikliklerin dosyayı beş sayfa daha uzattığını bildirdi.

“Onay için iyi bir işaret”

Bloomberg ETF analistlerinden James Seyffart da son gelişmeler için “Gelecekteki onay için iyi bir işaret” diye yorumladı. Van Buren Capital Genel Ortağı Scott Johnsson, yeni eklenen bilgilerin BTC’nin yasadığı amaçlarla kullanılması ve madenciliğin kısıtlanması durumunda ETF değerinin düşebileceğine dair yorumları kapsadığını ifade etti. Yeni dosyalama, Coinbase Custody tarafından tutulan ETF varlıklarının ayrılmış hesaplarda olduğunu da açıklığa kavuşturdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala