bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,309.43 0.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,930.26 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 595.47 0.27%
solana
Solana (SOL) $ 143.35 1.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500404 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.436449 0.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140882 2.10%

Boson Protokolü, NFT Pazar Yerinin Yeni Sürümünü Yayınladı

boson protokolu nft pazaryerinin yeni surumunu yayinladiSDFF

Kripto para sektöründe her geçen gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Boson Protocol, kullanılabilir NFT platformunun yenilenmiş bir versiyonunu piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Boson Protokolü, NFT Pazar Yerinin Yeni Sürümünü Başlattı

Boson Protokolü, NFT.London’da duyurulan, insanların belirli bir süre içinde yakılabilen ve asıl ürün için kullanılabilecek gerçek ürünleri satmalarına olanak tanıyan NFT platformunun yenilenmiş bir versiyonunu piyasaya sürdü.

Söz konusu hamle sayesinde alıcılar, akıllı sözleşmelerde programlanan fiziksel bir varlık için bir forward sözleşmesine benzer şekilde, fiziksel öğeye gerçekten sahip olmadan NFT’leri takas edebilecek, hediye edebilecek ve aktarabilecek. Boson Protokolü web sitesinde, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yapıldı:

boson protokolu nft pazaryerinin yeni surumunu yayinladiDF

Fiziksel varlıkların kendilerinin tokenize edilmesi yerine, itfa edilebilir NFT’ler belirli bir süre içinde fiziksel bir varlık alma hakkını belirtir.

Kullanılabilir NFT’lerin destekçileri, bu NFT’lerin tüketicilere daha fazla kontrol verme potansiyeline sahip olduklarını savunuyor. Örneğin, bir yıllık spor salonu üyeliğiniz bir NFT ise ve artık kullanmak istemediğinize karar verdiyseniz, bir sözleşmeye bağlı kalmak yerine, kalan süreyi kullanabilecek başka birine satabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala