bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,931.93 0.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.31 0.58%
bnb
BNB (BNB) $ 580.29 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 173.53 1.78%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521502 0.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479974 0.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153359 1.01%

Blockchain Şirketi Flowcarbon, Platformu İçin 70 Milyon Dolar Topladı

blockchain sirketi flowcarbon platformu icin 70 milyon dolar topladi

Blockchain teknolojisinin hemen hemen her alana genişlemesi ve büyümesiyle birlikte şirketler, bu alandaki yatırımlarını arttırmaya devam ediyor. Bu kez İsrailli-Amerikalı bir işadamı ve yatırımcı olan Adam Neumann‘in Blockchain girişimi Flowcarbon, karbon kredisi platformu için 70 milyon dolar topladı.

Flowcarbon, İlk Büyük Finansman Turunda 70 Milyon Dolar Topladı

Eski WeWork CEO’su Adam Neumann tarafından kurulan bir girişim olan Flowcarbon, Blockchain tabanlı karbon ticaret araçlarını geliştirmek için ilk büyük finansman turunda 70 milyon dolar topladığını açıkladı.

blockchain sirketi flowcarbon platformu icin 70 milyon dolar topladi

Reuters‘a göre, hem risk sermayesi finansmanı hem de token satışını içeren tur, Andreessen Horowitz tarafından yönetildi. Diğer yatırımcılar arasında General Catalyst, Samsung Next, 166 2nd, Sam ve Ashley Levinson, RSE Ventures ve Allegory Labs yer aldı. Toplanan toplam fonların 32 milyon dolarının, risk sermayesi şirketlerinden ve 38 milyon dolarının GNT satışından geldiği aktarıldı.

a16z genel ortağı Arianna Simpson konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

Karbon piyasası son derece opak bir piyasa ve tokenizasyonun denkleştirme talebinin arzın artırılabileceği hızı aştığına inanıyoruz. Bu alanda Flowcarbon’un ekibi ve modeli türünün en iyisi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala