bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,984.88 2.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,113.24 0.95%
bnb
BNB (BNB) $ 593.55 2.43%
solana
Solana (SOL) $ 136.09 5.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514798 1.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454545 2.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145156 3.83%

Blockchain.com, Three Arrows Capital Kaybını Açıkladı

blockchain com three arrows capital kaybini acikladi 2

Kripto şirketleri zor günler geçirirken, kripto endüstrisi zor günler geçiren kripto şirketlerinden etkilenmeye devam ediyor. Blockchain.com, Three Arrows Capital kaynaklı zararını açıkladı.

Blockchain.com, 270 Milyon Dolar Kaybedebilir

Kripto para borsası Blockchain.com, şu anda tasfiye emrine tabi olan aşırı kaldıraçlı hedge fonu Three Arrows Capital’e verdiği kredi nedeniyle 270 milyon dolar kaybedebilir. Blockchain.com CEO’su Peter Smith, hissedarlara yazdığı bir mektupta, “Three Arrows Capital hızla iflas ediyor ve varsayılan etki, Blockchain.com’a 270 milyon dolara mal olabilir.” ifadesini kullandı. 2022 yılının başlarında yönetimin altında olan milyarlarca dolarlık varlıklarla övünen Three Arrow Capital, son dönemde düşen kripto para fiyatları ve zayıf risk yönetiminin etkisiyle çöktü ve pek çok kripto şirketi bu durumdan olumsuz etkilendi.

blockchain com three arrows capital kaybini acikladi

Blockchain.com CEO’su Smith, Three Arrows Capital’in Blockchain.com’a dört yıl içinde 700 milyon doların üzerinde kripto para ödünç alıp geri ödediğini de belirtti. Geçtiğimiz hafta 3AC olarak da bilinen Three Arrows Capital’in tasfiyesi için baskı yapan alacaklar arasında Blockchain.com ve Deribit’in olduğu bildirilmişti. Blockchain.com’un finansmanları hakkında bilgi sahibi olan bir kişinin açıklamalarına göre şirket kayıplarını atlatmak için iyi bir durumda bulunuyor. Kişi ayrıca organizasyon üzerinde herhangi bir stres olduğu hissine kapılmıyoruz ifadesini kullandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala