bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,100.64 0.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,908.22 0.28%
bnb
BNB (BNB) $ 567.48 3.50%
solana
Solana (SOL) $ 143.76 1.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.50083 0.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.431348 1.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148866 1.80%

Bitwise’dan spot Bitcoin ETF için yeni başvuru

Bitwise Bitcoin ETF icin Bir Adim Daha Atti

Varlık yönetim şirketi Bitwise, spot Bitcoin ETF için yeni başvuru yaptı. Şirketin CIO’su Matt Hougan, X hesabından yaptığı paylaşımında Bitcoin ETF Trust’ı listelemek için yaptıkları başvuruyu güncellediklerini ifade etti. Hougan, Bitwise’ın 40’tan fazla sayfalık yeni araştırmasıyla değiştirilmiş bir başvuru yaptığını bildirdi.

Şirketin yöneticisi, araştırmada SEC’in spot bitcoin ETF’leri konusundaki temel endişelerinin ele alındığını ifade etti. Mahkemenin Grayscale kararına dikkat çeken Hougan, her spot Bitcoin ETF başvurusunun SEC’in ETF’leri onaylayarak mahkeme kararına tepki vermesini umarak bir bekleme modeli olduğunu ifade etti.

Hougan, asıl sorunun “SEC mahkeme kararını temyize götürürse ne olacak?” olduğunu dile getirdi.

Bitwise, eylül ayının ilk günlerinde Bitcoin ve Ethereum piyasa değerine endeksli borsa yatırım fonu (ETF) başvurundan geri adım atmıştı. Hougan, daha önce tüm ETF’lerin onaylanması gerektiğini savunmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala