bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,796.83 1.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,031.84 1.69%
bnb
BNB (BNB) $ 583.90 1.34%
solana
Solana (SOL) $ 149.74 4.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525376 3.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444437 2.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151418 3.35%

Bittrex Global, ABD’nin düzenleme belirsizliği sürerken yatırımcılara güvence veriyor

bittrex global abdnin duzenleme belirsizligi surerken yatirimcilara guvence veriyor

Bittrex Global, Amerika’nın finansal düzenleyicisiyle yaptığı son anlaşmanın ardından ABD’nin kripto düzenlemelerine dair belirsizlikleri nedeniyle kaygı duyan yatırımcılara yeni bir umut ışığı oldu. Bu gelişme, kripto piyasasındaki regülasyon endişelerinin merkezinde yer alıyor.

ABD’nin Kripto Düzenlemelerine Karşılık Bittrex’ten Özgün Hamle

Bittrex Global, ABD’nin denetleyici organıyla olan anlaşmasının ardından, ABD’nin kripto düzenlemelerine dair belirsizliklerden endişe duyan yatırımcılara kapılarını açıyor. Bu yılın başlarında, denetleyici makam, Bittrex’in ABD’de izinsiz bir borsa olarak faaliyet gösterdiği gerekçesiyle hem ana şirketi hem de ABD şubesine karşı yaptırım uygulamıştı. Ancak, son zamanlarda Bittrex, bu denetleyici makam ile anlaşmaya vardı.

Bittrex Global’in CEO’su Oliver Linch, ABD‘nin kripto düzenlemelerinin belirsizliği karşısında tedirgin olan yatırımcılara, uluslararası bir kripto borsası olan Bittrex Global’in onlar için orada olduğunu belirtti. Bittrex Global tarafından yapılan resmi açıklamada, bu meseleyi sonlandırmak için herhangi bir ödeme yapmalarına gerek olmadığı belirtildi. Şirketin hukuk danışmanı Andrew Michaelson, Bittrex Global’in bu meseleyi herhangi bir maddi yük altına girmeden kapatmış olmasının olağan dışı ve memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala