bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,572.03 0.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.38 3.19%
bnb
BNB (BNB) $ 588.77 0.86%
solana
Solana (SOL) $ 155.11 4.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.537214 0.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.449298 2.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156209 3.91%

Ledger ve PayPal’dan ABD’de önemli ortaklık

ledger ve paypaldan abdde onemli ortaklik

Dünyanın en büyük ödeme şirketlerinden birisi olan PayPal, kripto alanında genişlemeye devam ediyor. Kısa bir süre önce stablecoin alanındaki planlarını paylaşan PayPal’dan önemli bir adım daha geldi. Kripto güvenlik devi Ledger, ABD’deki kullanıcılara PayPal üzerinden kripto alımında yeni bir kolaylık sunuyor. Bu iş birliği, kripto paraların alımını daha erişilebilir ve basit bir hale getirmeyi amaçlıyor.

PayPal Entegrasyonuyla Kripto Alımlarında Devrim

Kripto güvenlik şirketi Ledger, ABD’deki kullanıcılara PayPal aracılığıyla Bitcoin, Ether ve Litecoin gibi dijital varlıkların alımını kolaylaştıracak yeni bir özellik tanıttı.

Paris kökenli Blockchain firması Ledger, Ledger Live platformunu kullanan ABD merkezli kullanıcılara, yerel yasa ve düzenlemelere bağlı kalarak, PayPal üzerinden dijital varlık alımlarında doğrulama süreci olmadan işlem yapabilme imkânı tanıdığını duyurdu.

Ledger’in CEO’su Pascal Gauthier konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Ledger ve PayPal’ın ortak vizyonu, global ölçekte güvenilir, akıcı ve hızlı işlemlerin kapısını aralamaktır. Ledger, kripto para dünyasını herkese daha erişilebilir kılmayı hedeflerken, PayPal da finansal işlemleri kolay, güvenli ve ekonomik hale getirme konusunda kararlı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala