bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,931.33 0.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,921.50 0.27%
bnb
BNB (BNB) $ 590.07 1.16%
solana
Solana (SOL) $ 146.41 1.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507279 0.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440457 1.34%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143446 0.51%

Bitcoin cüzdan hizmeti Xverse, yatırım turunu tamamladı

bitcoin cuzdan hizmeti xverse yatirim turunu tamamladi

Hong Kong merkezli Bitcoin cüzdanı Xverse, Franklin Templeton, Sfermion, Alliance, NGC Ventures ve diğer yatırımcılar tarafından desteklenen tohum finansman turunda 5 milyon dolar topladı. Bu finansman, Bitcoin ordinals ve BRC-20 tokenleri gibi yenilikçi özelliklere odaklanan şirketin büyüme ve genişleme planlarını desteklemek için kullanılacak.

Bitcoin Lightning Network’ü Desteklemeyi Planlayan Xverse, Ekibini Genişletiyor

Hong Kong merkezli Bitcoin cüzdanı Xverse, son tohum finansman turunda 5 milyon dolar topladı, böylece şirketin bugüne kadarki toplam finansmanını 6 milyon dolara çıkardı. Tur, Franklin Templeton, Sfermion, Alliance, NGC Ventures ve diğer yatırımcılar tarafından desteklendi ve Jump Crypto’nun öncülüğünde düzenlendi.

Xverse, başlangıçta sadece bir Bitcoin cüzdanı olarak faaliyet gösteriyor olsa da 2021’de kurulduğu zamandan bu yana, Bitcoin ordinals ve BRC-20 tokenler gibi yenilikçi özellikler ekledi. Bu gelişmeler, Bitcoin Blockchain ağında değiştirilemez NFT’lerin oluşturulmasına ve Ethereum‘un ERC-20 tokenlerinin Bitcoin sürümü olan BRC-20 tokenlerinin desteklenmesine olanak tanıyor.

Bu finansman turunun, Xverse’in gelecekteki planlarında önemli bir rol oynayacağını belirtelim. Şirket, daha uygun maliyetli ve etkin işlemleri kolaylaştırmak amacıyla Bitcoin Lightning Network’ü de desteklemeyi planlıyor. Son olarak Xverse CEO’su Ken Liao’nun belirttiği üzere, elde edilen sermaye, başta mühendisler olmak üzere mevcut 13 kişilik ekibin genişletilmesi için kullanılacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala