bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,625.31 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.32 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 615.51 2.29%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 2.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529978 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473367 0.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15219 0.05%

Binance.US, Intel’den Sidney Majalya’yı İşe Aldı

binance us intelden sidney majalyayi ise aldi

En büyük küresel kripto para borsasının Amerika kolu Binance.US, Intel’den Sidney Majalya’yı genel danışman yardımcısı ve şirketin ilk baş risk yetkilisi olarak hizmet etmesi için işe aldı. Yeni görevinde Majalya, risk ve uyum konularını denetleyecek. Söz konusu grubun çalışan sayısını genişletecek. 

Sidney Majalya, Ocak ayında Binance.US’a Katılacak

Intel’in üst düzey uyumluluk yönetici Sidney Majalya, Ocak ayında Binance.US bünyesine katılacak. Bunun yanında Majalya, Binance.US CEO’su Brian Schroder’a doğrudan rapor verecek. Ayrıca belirtmek gerekirse Majalya, Ağustos 2019’dan bu yana, çip üreticisi için yasal ve uyumdan sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Binance.US CEO’su Schroder, kripto borsasının “risk” bölümündeki ilk yöneticisi Majalya’yı göreve getirerek, borsanın uyumluluk cephesini geliştirmeyi planlıyor. Ayrıca ABD’li milletvekilleri ve bazı eleştirmenlerin yetersiz olarak ifade ettiği kripto endüstrisine baskı uygulamaya devam ederken, bu işe alım kripto borsası için çok önemli bir adım olabilir.

binance us intelden sidney majalyayi ise aldi
Sidney Majalya

Sidney Majalya konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Binance.US uyumluluğa derinden bağlıdır ve önceliğimiz, müşterilerimizin, yatırımcılarımızın ve düzenleyicilerin en yüksek güvenini ve güvenini kazanan birinci sınıf bir uyumluluk ve risk organizasyonunu sürdürmek ve büyütmek.

Hatırlatmak gerekirse Binance.US, Ağustos ayında Trump yönetimi sırasında eski Para Birimi Denetçisi olan CEO Brian Brooks’un istifa etmesiyle, ani bir liderlik değişikliğine gitmişti. Eylül ayında, daha önce Ant Group ve Uber’de yönetici olan Brian Shroder, CEO olarak atanmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala