bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,661.93 2.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,554.41 1.05%
bnb
BNB (BNB) $ 582.39 1.75%
solana
Solana (SOL) $ 185.22 0.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.634214 2.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652939 2.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217253 17.51%

Binance US’ın Yeni CEO’su Belli Oldu: Brian Shroder

binance us yeni ceo

Binance tarafından yapılan bir dizi yeni atamanın ardından Binance.US kısa süre önce Brian Shroder‘ı CEO olarak atadı. Kripto para platformu, Eylül ayında Shroder’ı Başkan olarak atamıştı. Görevi sırasında Shroder, diğer işlerin yanı sıra şirketin stratejisi ve uygulamasıyla ilgileniyordu.

Yeni pozisyonu hakkında yorum yapan Shroder, şunları kaydetti :

“Binance.US ile geçirdiğim kısa sürede, şirketin Amerika Birleşik Devletleri’nde hızlı büyüme için sahip olduğu muazzam potansiyeli şimdiden gördüm.”

binance-usin-yeni-ceosu-belli-oldu-brian-shroder

Binance US CEO’su Artık Brian Shroder

Yeni CEO’nun atanması, görevi dört ay sürdüren önceki CEO Brian Brooks‘un ayrılmasından aylar sonra geldi ve Brooks, stratejik yön konusunda farklılıklar belirterek görevinden ayrıldı. Brooks’un ayrılma zamanlaması çok önemliydi, öyle ki kısa bir süre sonra Binance dünya çapında düzenleyici kısıtlamalarla karşı karşıya kaldı.

Brooks’un adaşı olan Shroder, daha önce Asya Pasifik bölgesindeki Uber’de strateji ve iş geliştirme başkanı olarak görev yapmıştı .

Shroder, konuyla alakalı olarak şunları ekledi:

“Bu gerçekten bir ayrıcalık…Ürünlerimizi ve hizmetlerimizi genişletmek ve halka arz yolundaki ilk adımlarımıza başlamak için ekibimizi büyütmeyi dört gözle bekliyorum.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala