bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 56,947.26 4.91%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,925.32 1.52%
bnb
BNB (BNB) $ 553.37 3.27%
solana
Solana (SOL) $ 129.75 3.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.510018 2.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441744 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.127179 4.34%

Binance, Ontario’da Çalışmaya Devam Edecek

binance ontarioda calismaya devam edecek

Geçtiğimiz günlerde kripto para borsası Binance, Kanadalı düzenleyiciler ile bir işbiliği yaptı. Öyle ki Binance, Kanadalı düzenleyicilerle beraber başarılı bir şekilde anlaştıktan sonra Ontario’da çalışmaya devam edeceklerini açıkladı.

Binance Ontario’da Çalışmalarına Devam Etme Kararı Aldı

Binance, Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu’nun (OSC) diğer kripto borsalarını yönetmeliklere uymamakla suçlayan eylemlerini Haziran ayında kullanıcılara Kanada’nın en kalabalık eyaletinden çekileceğini söylemişti. Binance, Ontario kullanıcılarının 31 Aralık’a kadar hesaplarını kapatmaları gerektiğini de söylemişti. Binance daha sonra, Ontario’daki kullanıcılarına, şu şekilde bir açıklama yaptı:

Ancak, Kanadalı düzenleyicilerle devam eden ve olumlu işbirliğinin bir sonucu olarak, Binance Kanada’da FINTRAC ile Para Hizmetleri İşletmesi olarak Kanada’ya kaydolarak düzenleyici yolda ilk adımlarını atmakta başarılı oldu.

Bu açıklamaya ek olarak Binance, “Bu kayıt, Kanada’daki faaliyetlerimize devam etmemize ve biz tam kaydı sürdürürken Ontario’da işimize devam etmemize izin veriyor” dedi.

binance ontarioda calismaya devam edecek 3

Hatırlatmak gerekirse Binance‘in Ontario’da daha önce geri çekilme kararı, Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu’nun (OSC) kripto borsasını eyalet düzenlemelerine uymamakla suçlaması sonucu alınmıştı.

Ayrıca Binance bu hafta Binance, Kanada’da “Binance Canada Capital Market” adlı kuruluşunu kaydettirerek, Kanadalı düzenleyicilerden kripto finansman lisansı aldı. Böylece küresel kripto borsasının yeni yan kuruluşu, dijital varlıklar, para transferleri ve dövizle ilgilenecek ve bir Para Hizmeti İşletmesi (MSB) olarak hareket edecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala