bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,410.26 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,141.84 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 611.26 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 143.34 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53042 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475844 0.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150886 0.80%

Binance, Ethereum’un Merge Güncellemesini Destekleyecek

binance ethereumun merge guncellemesini destekleyecekzss

Kripto para Binance resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamada, 2022’nin üçüncü çeyreğinde gerçekleşmesi beklenen Merge güncellemesinin yakından takip edildiği ve güncellemenin gerçekleşmesi durumunda Binance tarafından destekleneceğini açıkladı.

Binance’den Ethereum’un Merge Güncellemesine Destek

Kripto para borsası Binance, bugün yaptığı açıklama ile Ethereum’un (ETH) Merge güncellemesini destekleyeceğini duyurdu. Binance tarafından yapılan açıklamada, güncelleme sonrası ortaya çıkabilecek olası yeni tokenların detaylıca inceleneceği ve Binance’in diğer herhangi bir token üzerinde uyguladığı katı araştırma sürecinden geçeceği vurgulandı.

binance ethereumun merge guncellemesini destekleyeceksddf

Binance konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Binance kullanıcılarını korumak için tüm fork’lar, Binance’in diğer herhangi bir için yaptığı gibi aynı katı listeleme inceleme sürecinden geçecektir. Binance, şirket içi politikamıza göre herhangi bir listelemeyi garanti etmez.

Detay vermek gerekirse The Merge güncellemesinin, mevcut Ethereum işlem yürütme katmanını yeni fikir birliği katmanı olarak Beacon Chain ile birleştiren bir prosedür işlevini üstleneceği biliniyor. Merge ile PoW (İş Kanıtı) konsensüsünü Ethereum ağ bütünlüğünün madenciler yerine yatırımcılar tarafından güvence altına alınacağı bir PoS (Hisse Kanıtı) konsensüsü ile değiştirmesi amaçlanıyor.

Son olarak Ethereum (ETH) haberin yazımı esnasında 1.832 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala