bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,304.23 0.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.85 0.07%
bnb
BNB (BNB) $ 610.06 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 143.96 1.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524179 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469709 1.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150146 0.52%

Ben Kendimi Bir Altcoin Olarak Görüyorum

BTCafe’nin bu haftaki konuğu Merve Polat oldu. Merve Polat ile birlikte kripto para yatırımları hakkında konuşuldu.

Nelerden Bahsedildi?

Firuze Özdemir, programın ilk bölümünde Merve Polat’a “kripto para yatırımın var mı?” şeklinde soru sordu. Merve Polat, Firuze Özdemir’in sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Hayır, yok. Ben daha dünya malındayım. İki çeyrek alayım, kenara atayım kafasındayım. Ben hala yastık altına atma düşüncesindeyim. Ben bu konuda biraz eski kafalıyım. İlk önce bir artı bir evimi alayım. Arabamı alayım. Birkaç lüks ihtiyacım var. Ondan sonra burada bir para var ya, bunu napalım derim. O şekilde kriptoya yatırırım.

Merve Polat, kriptoya nasıl yatırım yapabileceğini ise şu şekilde anlatıyor:

Ben hiçbir şey bilmediğim için yüksek ihtimalle gözden çıkardığım belli bir miktarı kenara koyarım. Bilene sorarım, bilmeden yapmam. Şu kadar altcoin satın almak istiyorum derim. Ben onu unuturum. O altcoin düşse de kalksa da korkmamam lazım. Uzun vadeli bir yatırımcı olurum. Tam unuttuğum zaman aa benim orada bir coinim vardı derim bu şekilde heyecanlanırım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala