bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,550.29 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.69 0.30%
bnb
BNB (BNB) $ 612.11 0.72%
solana
Solana (SOL) $ 144.53 2.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533985 1.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477768 0.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151579 0.14%

Band Protocol, Desmos Network ile Ortaklık Kurdu

band protocol desmos network ile ortaklik kurduas

Kripto para sektöründe son dönemde birçok ortaklık haberi ile karşılaşıyoruz. Son olarak Band Protocol (BAND), Web3 girişimleri kapsamında merkeziyetsiz sosyal ağlar projesi Desmos Network ile ortaklık kurdu.

Band Protocol, Desmos Network ile El Ele Verdi

Kripto sektörü FTX krizi ile boğuşurken, birçok şirket sektörde kalıcı olmak adına çalışmalarını hızlandırmış durumda. Çıkan haberlere göre; Band Protocol de öne çıkmaya başladı Söz konusu proje, son zamanlarda inanılmaz yükselişler gösterdi. Çalışmalarını sürdüren BAND, son ortaklığını da topluluğuyla paylaştı.

vadffband protocol desmos network ile ortaklik kurdu

Desmos Network’ten Lorenzo, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Band, Desmos kullanıcılarının profillerini merkezi sosyal ağlara bağlamasına izin veren süreçte çok önemli bir rol oynuyor. Oracle’ları sayesinde, Web2 sosyal ağlarında yayınlanan kriptografik kanıtları getirebiliyor ve bu kanıtları Desmos profillerini bu tür hesaplara gerçekten merkezi olmayan bir şekilde bağlamak için kullanabiliyoruz. Bu doğrulama sistemi, özellikle başka kişilerin hesaplarının kimliğine bürünmesinden kaçınmak isteyen kullanıcılar için kullanışlıdır. 

Bununla beraber Mart ayında Desmos, Desmos topluluğuna katkıda bulunmak isteyen kullanıcılara ve geliştiricilere Desmos’ta araçlar, uygulamalar ve ürünler oluşturma desteğine erişim sağlayan Desmos Hibe Programını başlattı. Mümkün olduğu kadar çok ekibi kendi ağında geliştirmeye yaklaştırmak için, DesmJS ve GraphQL uç noktalarının kararlı sürümleri piyasaya sürüldü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala