bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,450.27 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,152.28 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 612.18 0.70%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527523 0.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471353 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150558 0.72%

Arcade, A Serisi Finansman Turunda 15 Milyon Dolar Topladı

arcade a serisi finansman turunda 15 milyon dolar topladi

Kullanıcıların NFT‘lerine teminat olarak borç almalarına olanak sağlayan Arcade (eski adıyla Pawn.fi), A Serisi finansman turunda 15 milyon dolar topladı. A serisi finansman turunun katılımcıları arasında; Castle Island Ventures, Franklin Templeton Blockchain Fund, Golden Tree Asset Management, Eniac Ventures, Protofund, Probably Nothing Capital ve Lemniscap gibi isimler yer aldı.

arcade a serisi finansman turunda 15 milyon dolar topladi 1

Arcade Finansman Turunun Gelirlerini Nasıl Değerlendirecek?

NFT kredi platformu Arcade, A Serisi finansman turunda 15 milyon dolar finansman sağladı. Arcade kurucu ortağı Robert Masiello; Arcade finansman turunda elde ettiği geliri; şirketin NFT ile ilgili düzenlemeleri daha iyi anlamasına yardımcı olmak adına yeni istihdam sağlamaya ayıracak.

Masiello, Arcade’in şu anda özel bir beta sürümünde olduğunu ve gelecek yılın ilk çeyreğinin başlarında halka açılacağını söyledi. 

Arcade, özel yayınında 800.000 dolarlık en büyük krediyi sağladığına ve bugüne kadarki toplam kredi hacminin 3,3 milyon dolar olduğuna dikkat çekiyor.

Platform şu anda, wrapped Ether (wETH) ve bazı stablecoin’ler gibi ERC-20 tokenlarında kredi almak için teminat olarak kullanılabilen Ethereum tabanlı NFT’leri destekliyor.

Masiello, diğer blok zincirlerinin ve Katman 2 ağlarının da 2022’de destek için araştırıldığını vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala