bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 56,751.21 6.67%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,875.19 3.97%
bnb
BNB (BNB) $ 544.02 3.01%
solana
Solana (SOL) $ 122.92 3.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.497428 0.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.434515 0.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.120469 10.26%

Amber Group, Önemli Bölgelerden Çekiliyor

amber group onemli bolgelerden cekiliyor

Asya merkezli kripto para birimi yatırım şirketi, küçülme kararı aldı. Şirket Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa’da genişleme planlarında geri adım atma kararı aldı.

Amber Group, ABD ve Avrupa Planlarını İptal Etti

Amber Group ABD ve Avrupa’da görev yapan üst düzey yöneticilerini işten aldığını açıkladı. Şirketin Amerika Birleşik Devletleri kurumsal satış başkanı Angie Beehle; Cactus Raazi, ABD CEO’su ve Amerika’nın eş başkanı; MENA CEO’su Dimitrios Kavvathas; İsviçre genel müdürü Francesco Adiliberti; ve Avrupa genel müdürü Sophia Shluger ayrılan yöneticiler arasında yer alıyor. Olaf Ammermann da temmuz ayında Amber’in Birleşik Krallık yan kuruluşunun direktörü olarak görevinden ayrıldı ve bu, firmasının Amber ile olan danışmanlık sözleşmesinin feshedilmesiyle aynı zamana denk geldi. 

amber group onemli bolgelerden cekiliyor 2

Konu hakkında açıklama yapan Amber Group, işten çıkarmaları doğruladı. Tüm yöneticiler son bir buçuk yıl içinde şirkete katıldı ve birkaç durumda firma tarafından yüksek profilli atamalar olarak lanse edildi. Kavvathas’ın, MENA işine danışman olarak devam edeceği açıklandı.

2017 yılında kurulan Amber, kurumsal müşterilere alım satım ve likidite hizmetlerinden getiri ürünlerine kadar geniş bir yelpazede hizmetler sunuyor. Amber Group son olarak Chelsea FC ortaklığını sonlandırdığını açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala