bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,557.03 0.99%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,320.56 5.65%
bnb
BNB (BNB) $ 604.07 2.91%
solana
Solana (SOL) $ 142.00 3.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520085 0.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467331 2.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149939 3.00%

Algorand, Yeni Bir Yükseltme Yayınlayacağını Duyurdu

algorand yeni bir yukseltme yayinlayacagini duyurdu

Ethereum Merge, Cardano Vasil Hard Fork derken kripto para piyasası son zamanlarda varlıklara gelecek yükseltmelerle adından söz ettirmeye başladı. Bu kez Blockchain projesi Algorand da yeni bir yükseltme yayınlayacağını duyurdu. Algorand yeni yükseltmesiyle hızını ve zincirler arası işlem kapasitesini arttıracağını açıkladı.

Algorand Yükseltmesiyle, Hız ve Zincirler Arası İşlem Kapasitesi Artacak

Blockchain projesi Algorand, saniye başına işlem hızını (TPS) ve zincirler arası iletişim güvenliğini artırabilecek durum kanıtlarını başlatan yeni bir yükseltme yayınlayacağını duyurdu. Bu yükseltmeyle birlikte Algorand, TPS’sinin 1.200’den 6.000’e yükseleceğini belirtti.

algorand yeni bir yukseltme yayinlayacagini duyurdu

Algorand’ın durum kanıtları, Algorand’ı diğer Blockchain ağlarına güvenli bir şekilde bağlamayı ve TPS’yi artırmayı amaçlayan birlikte çalışabilirlik standardıdını kapsıyor. 

TPS’deki artış olumlu yansısa da bunun kullanıcılar ve protokoller üzerinde ne gibi etkileri olacağını anlamak için Algorand’ın daha fazla ayrıntı vermesi gerektiği aktarılıyor.

Konuya ilişkin konuşan Algorand’ın kurucusu Silvio Micali, şunları söyledi:

Yerelleşmenin performans veya güvenlik pahasına gelmesi gerekmiyor ve devlet kanıtları ağlar arasındaki iletişim için kritik bir güvenlik özelliğidir. Bu açıdan yeni yükseltmeye olan inancım tam ve bunu destekliyorum.

Ayrıca hatırlatacak olursak Singapur’un Nanyang Teknoloji Üniversitesi (NTU), Algorand Vakfıyla birlikte Blockchain araştırma merkezi kurmak için anlaşma yapmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala