bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,287.96 1.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,166.70 0.56%
bnb
BNB (BNB) $ 601.74 2.47%
solana
Solana (SOL) $ 135.67 0.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512099 2.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453429 0.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142269 0.54%

Alchemy Pay, Endonezya’da Lisans Aldı

endonezya kripto gozetimini sikilastirmaya basladittg

Kripto para birimlerinin hemen hemen her alanda yaygınlaşması ile beraber bu alandaki ortaklıklar da artmaya başladı. İtibari paralar ile kripto varlıklar arasında bir köprü görevi gören Alchemy Pay, Alchemy Pay, ülkedeki kripto kullanıcılarına düşük maliyetli havaleler sunmak için Endonezya’da yerel bir fintech ile ortaklık kurdu.

Alchemy Pay, Endonezya Hamlesi

Alchemy Pay, yerel fintech Berkah Digital Pembayaran ile iş birliği içinde havale ve fon transferleri yapmak için Endonezya merkez bankasından bir lisans aldı.

alchemy pay endonezyada lisans aldidfsdfv

Alchemy Pay, Endonezya Bankası’nın Alchemy Pay ve Berkah Digital’in platformu BDPay için ortaklaşa lisanslar verdiğini ve bu sayede firmaların daha iyi ödeme yöntemleri sunmasını ve ilgili işletme maliyetlerini düşürmesini sağladığını kaydetti. Fiat-kripto ödeme sağlayıcısı Alchemy Pay, Endonezya’da yeni büyük düzenleyici onay alarak Asya’daki hizmetlerini genişletiyor.

Endonezya Bankası’nın resmi web sitesinde yer alan verilere göre, Berkah Digital, lisans kategorisi 3 altında bir ödeme hizmeti sağlayıcısı olarak listelenmişti. Şirket, esas olarak perakende ve perakende satışlara yerel ve sınır ötesi havale hizmetleri sunan BDPay platformuyla tanıyor. Platform ayrıca müşteri bordro hizmetleri ve banka uygulama programlama arayüzleri (API) aracılığıyla transferler sunarak kullanıcıların Endonezya’daki 136 bankaya transfer yapmasına olanak tanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala