bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,347.24 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,138.81 0.01%
bnb
BNB (BNB) $ 608.83 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 144.08 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529353 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470636 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150511 0.21%

AI-Blockchain Platformu Kişisel Verilerden Dijital Varlıklar Yaratıyor

WhatsApp Image 2020 07 19 at 15.07.11

KNEO, blockchain teknolojisi ile bağlı uç AI (yapay zeka) cihazları için, verileri dijital varlıklar olarak toplayan, güvenli özel ağlar oluşturan yeni bir platformdur.

Yapay Zeka (AI) uzmanı Kneron , güvenli ve özel kişisel ağlar oluşturmak için uç AI cihazlarını blockchain teknolojisiyle birleştirerek KNEO platformunu 16 Temmuz’da başlattığını duyurdu.

Kneron Edge-AI Açık platformu kişisel verilerden, bunları isteyen kurumlara takas edilebilen veya satılabilen dijital varlıklar da yaratır.

Blockchain’e Bağlı Sensörler Özel Ağ Oluşturur

KNEO, kameralar, mikrofonlar ve termal sensörler gibi birçok Edge- AI sensörünü bağlamak için blockchain teknolojisini kullanır.

“Edge AI” terimi, uzaktan işleme için veri göndermek yerine algoritmaları yerel olarak işleyen sistemleri ifade eder. Bu KNEO’nun internet bağlantısı gerektirmediği ve toplanan tüm verilerin şifrelenip, bireysel bir özel ağda güvenli olduğu anlamına gelir.

Saplar merkezi bir uygulama tarafından kontrol edilebilir ve birlikte çalışırken ve veri paylaşırken birbirlerinin yeteneklerini geliştirmek için bağlanabilirler.

Özel Uygulamalar ve Toplanan Verileri Satmak için Pazar

Kneron ayrıca, açık kaynak topluluğunu belirli yapay zeka cihazlarını belirli görevleri yerine getirmek üzere güncelleyen, değiştiren veya birleştiren uygulamalar geliştirmeye teşvik etmek için Google Play ve iOS’ta bir yapay zeka pazar yeri tanıttı.

Potansiyel kullanım durumları arasında ev enerji kullanımı, sağlık ve önleyici bakım, araç bakımı, ev güvenliği ve daha pek çok şey bulunmaktadır.

Pazar, tüketicileri blockchain özellikli verilerini dijital varlık formunda satın almak veya kullanmak isteyen şirketlere de bağlayacak. Bir yıl boyunca toplanan sürüş verileri indirimli otomobil sigortasıyla değiştirilebilir veya alışveriş, yaşam tarzı ve tüketim verileri reklam verenlere, markalara veya pazar araştırmacılarına satılabilir.

Eğitim Önemli

KNEO ayrıca üniversitelerde AI eğitiminin temel bir parçasını oluşturacaktır. Amerika Birleşik Devletleri, Tayvan ve Hong Kong’daki büyük üniversiteler AI geliştirme kurslarında zaten Kneron teknolojisini kullanıyordu.

Geliştiriciler ve hobiler sadece bir KNEO gövdesi ve bir Raspberry Pi ile uygulamalar geliştirmeye başlayabilirler.

Yapay zeka yüz yıldır bir kavram olarak var olmasına rağmen; ağ oluşturma, işleme performansı ve depolama alanındaki son gelişmeler bir takım pratik iyileştirmeler gösterdi.

Güvenli özel tüketici AI ağları oluşturmak için AI ve blockchain kombinasyonu, gelecek için en çok kullanılan teknolojilerden ikisinin bir birleşimidir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala