bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,081.63 3.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.98 4.46%
bnb
BNB (BNB) $ 588.77 1.79%
solana
Solana (SOL) $ 134.55 6.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500349 4.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447286 6.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14145 5.74%

ABD İç Gelir Servisi Yetkilisinden Kripto Vergi Açıklaması

abd ic gelir servisi yetkilisinden kripto vergi aciklamasi

Kripto para sektöründe düzenleme çalışmalarının yanında belki de en çok konuşulan ve gündeme gelen kriptoda vergi konusu. ABD İç Gelir Servisi (IRS) yetkilisi Julie Foerster, kripto vergi rehberinin bir yıl içerisinde yayınlanabileceğini söyledi.

ABD İç Gelir Servisi Yetkilisi Julie Foerster Kripto Vergisi ile İlgili Konuştu

ABD İç Gelir Servisi (IRS) yetkilisi Julie Foerster, Consensus 2023’te sahneden yaptığı açıklamada, ABD Gelir İdaresi Başkanlığı’nın 12 ay içinde hazır kripto vergisi rehberliği yayınlamayı umduğunu söyledi.

abd ic gelir servisi yetkilisinden kripto vergi aciklamasie

Foerster, ABD Gelir İdaresi Başkanlığı’nın kripto vergilendirmesi konusunda bir rehberlik hazırladığına değindi. Foerster’e göre bu hazırlık, bir yıl içerisinde yürürlüğe girebilir.

ABD İç Gelir Servisi (IRS) yetkilisi Julie Foerster, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Hepinizle iletişim kuruyoruz, bu yüzden doğru anlıyoruz ve bir plan oluşturuyoruz. Daha sonra, IRS’nin bugün sahip olduğumuz ve gelecekte getireceğimiz insanların becerilerine bakması gerekiyor. Doğru araçlara ve doğru insanlara sahip olmamız gerekiyor.

Kripto varlıklar direktörü, IRS’nin kripto para birimlerine bakış açısını değiştirmeyi planladığını söyledi. Ancak Foerster, tüm bu görüşlerin kendisine ait olduğunu ve çalıştığı kurumu kapsamadığını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala