bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,643.05 1.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,179.56 0.68%
bnb
BNB (BNB) $ 591.53 0.21%
solana
Solana (SOL) $ 136.60 0.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514467 1.52%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45687 0.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143431 1.09%

DeversiFi, DeFi İşlemleri için Yeni Özelliğini Başlattı

deversifi defi islemleri icin yeni ozelligini baslatti

Kripto para ekosistemi için önemli bir konumda olan merkeziyetsiz finans (DeFi) alanında birçok yeni gelişme yaşanıyor. DeFi şirketleri, tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kez DeFi ticaret platformu DeversiFi, yeni özelliğini kullanıma sunduğunu duyurdu.

DeversiFi’dan Kullanıcılarına Yeni Özellik

Coindesk‘e göre merkeziyet bir borsa olan DeversiFi, DeFi yatırımcıları için yeni bir özelliğini kullanıma sunduğunu duyurdu. Yeni çapraz zincir takasları özelliğiyle platform, kullanıcıların birden fazla zincir arasında işlem yapmasına izin veriyor.

deversifi defi islemleri icin yeni ozelligini baslatti

Çok zincirli ekosistemlerde, kullanıcıların tokenlar arasındaki işlemlerde gas ücreti ödeyerek birden fazla cüzdan veya köprü kurması gerekiyor. DeversiFi kurucusu Will Harborne, işlemleri kolaylaştırmak ve daha verimli hale getirmek için birden fazla zinciri entegre ederek bu sorunu çözmeyi hedeflediğini söyledi. Harborne, konuyla ilgili şunları söyledi:

Bilişsel yükü ve karmaşıklığı ortadan kaldırıyoruz. Kullanıcılar, köprüleri düşünmeden diğer zincirlerdeki tokenleri satın alabilecekler.

DeversiFi’nin şu anda 63.000 kullanıcısı bulunuyor. DeversiFi, önce Polygon’u entegre ederek zincirler arası özelliğini geliştirecek ve önümüzdeki aylarda Avalanche, BNB Chain, Optimism ve Arbitrum‘u dahil edecek.

Bu özellikle işlemleri DeversiFi, kullanıcıların USDT veya USDC tokenleri Poligon tokenlerin dönüştürmelerine sağlamak için merkeziyetsiz değişim (DEX) toplayıcı ParaSwap ile ortaklık kurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala