bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,449.00 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,265.42 3.77%
bnb
BNB (BNB) $ 596.84 0.97%
solana
Solana (SOL) $ 142.08 0.95%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521999 0.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468683 0.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149263 0.15%

Binance NFT Pazarı ve NFT Projeleri | BNB Smart Chain | Gwendolyn Regina

Paris Blockchain Week Summit 2022’de sektörün önemli isimleri gelecek planlarına dair önemli açıklamalar yapmaya devam ediyor. BTCHaber olarak medya partneri olduğumuz Paris Blockchain Week Summit 2022’de BNB Chain’den Gwendolyn Regina ile Binance NFT pazarı ve kullanıcıları hakkında bilgi aldık ayrıca akıllı NFT’ler hakkında da konuştuk.

Binance BNB Chain için Planlar Büyük

Son dönemde Blockchain projeleri son hızıyla gelişmeye devam ederken Binance’in Blockchain ağı olan BNB Smart Chain de oldukça hızlı bir gelişim göstermeye devam ediyor. Binlerce dApp’in yer alığı ağda maalesef zaman zaman kötü niyetli projelerde kullanıcıları zor duruma sokabiliyorlar. Biz de son dönemde sık sık gündeme gelen bu konuyu BNB Chain‘den Gwendolyn Regina’ya sorduk. Regina bu konuca birçok çalışma yürüttüklerini belirtirken şu detaylara değindi:

“Yani, Rug-Pull’lar her yerde yaşanıyor. Bütün chain’lerde evet. Her yerde. Yani ne yapabiliriz. BNB chain, bir izinsiz Chain değil mi? Yani ekosistem olarak, çekirdek takım olarak yapabileceğimiz şey ortama daha çok uzman ve güvenlik getirmek olabilir. Örneğin önceliklerimiz dediğimiz bir şeye sahibiz. Güvenlik birincil önceliğimiz. bug bounty’ye sahibiz, PANDA’YA sahibiz, Certified, Pashiel gibi şirketler ve organizasyonlarımız var. Bilirsiniz, denetim hizmetleri sağlamak için. Onlara, önem arz ettiğimiz bazı projelerimizi bile verdik. Rock Dog adlı bir proje ile de ortağız. Ki, isminden de anlaşılacağı üzere hangi proje yüksek riskli, hangisi değil bunu anlamaya çalışıyorlar. Ve bir topluluk yürütüyorlar. Yani, güvenliği, ekosistemdeki herkesin bir sorumluluğu olarak görüyorum. Her oyunda ve her ekosistemde. Birçok şey yapabilirsin, hatta en iyi şeyi yapabilirsiniz. Ancak bir noktada, herkesin bir ajans desteği alması gerekiyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala