bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,012.15 1.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,219.87 1.80%
bnb
BNB (BNB) $ 597.42 0.68%
solana
Solana (SOL) $ 138.20 0.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51532 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459096 0.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14431 1.89%

Singapur Borsası İlk Kripto Para Endekslerinin Listelendiğini Duyurdu

Singapur Borsasi Ilk Kripto Para Endekslerinin Listelendigini Duyurdu

Singapur yetkilileri kripto para düzenlemesi üzerinde kafa yorarken, Singapur borsası bugün ilk kripto para birimi endekslerinin listelendiğini duyurdu. Birleşik Krallık merkezli bir kripto para birimi kıyaslama sitesi olan CryptoCompare ile yapılan ortaklığa göre Singapore Exchange (SGX), dört yıllık SGX iEdge endeks paketi aracılığıyla iki kripto para endeksini listeliyor: iEdge Bitcoin Endeksi ve iEdge Ethereum Endeksi. Singapur’un merkez bankası ve finans düzenleyicisi olan Singapur Para Otoritesi, hala kripto para düzenlemeleri üzerinde çalışıyor.

Singapurlu bir işletme Bitcoin veya Ethereum çevresinde bir ürün veya yatırım aracı oluşturmak isterse, endeksler fiyatın doğrulanmasına yardımcı olacaktır. Bu tür veriler için CoinMarketCap gibi halka açık sitelere güvenmemenizin bir nedeni, düzenleyicilerin CryptoCompare endeksini incelemesidir. Ortaya çıkan hassasiyet, yüksek hacimli trader’lar için önemlidir. SGX Endeks Hizmetleri Başkanı Simon Karaban yaptığı açıklamada, dünyanın servetin yaratılması ve biriktirilmesinde dijitalleşmeye doğru hızla ilerledikçe dijital varlıkların giderek yatırımcılar tarafından benimsenmeye başladığını söyledi.

Bu yılın başlarında düzenleyiciler, kripto para borsalarının bir lisans almasını gerektiren bir politika yürürlüğe koydu. Ancak Sahil Kohli Mart ayında Binance, Coinbase ve Gemini gibi bazı kripto para şirketlerinin ülkede onlar olmadan altı ay boyunca faaliyet göstermesine izin verdiğini bildirdi.

Kripto Para Endeksleri Diğer Borsalarda Görünüyor

TradingHours.com verilerine göre Singapur Borsası, New York Borsası’nın 21 trilyon doları bir yana, Tokyo Borsası’nın 5.66 trilyon dolarlık piyasa değerinden veya Şangay’ın 5.26 trilyon dolarından çok daha düşük olan 585 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Stuttgart Borsası 2017’de on endeksi listelemeye başladı: Ripple , IOTA, ZCash ve Monero.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala