bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,987.14 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,228.70 1.29%
bnb
BNB (BNB) $ 595.05 0.84%
solana
Solana (SOL) $ 138.17 0.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516328 1.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458415 0.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144309 1.93%

Grayscale: ABD’li Yatırımcıların Yüzde 33’ü Kripto Paralarla İlgileniyor

6388 1280x956 1 2

Dünyanın en büyük kripto para varlıkları yatırım yöneticisi Grayscale’e göre, ABD’li yatırımcıların üçte birinden daha fazlası Bitcoin ve diğer kripto para varlıklarına yatırım yapmaya ilgi gösteriyor.

Grayscale, bunun finansal danışmanların kripto para varlıklarını benimsemeleri için bir çağrı olduğunu söyledi.

“ABD’li yatırımcıların üçte birinden fazlası Bitcoin gibi kripto paralara yatırım yapmakla ilgileniyor. Mali danışmanlar için, varlık sınıfında hızlanma zamanı.”

Firma şimdi Financial Advisors’a, dijital para birimi varlık sınıfını daha iyi anlamalarına yardımcı olacak bir kaynak merkezi olan yeni başlattığı Dijital Para Birimi Araç Kitini sunuyor.

Bitcoin Güçlenecek

Grayscale, kripto para piyasasının Haziran ayındaki rallisinin başlamasından ve Temmuz ayındaki zirvesinden bu yana, yönetim altındaki toplam varlıklarda sürekli olarak tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşıyor. Rallinin lideri olan Bitcoin ve Ethereum, 2020’nin tüm zamanların kazanımlarını da elde etti.

En son güncelleme, Grayscale’in AUM’sunun 5.5 milyar dolar seviyesinde olduğunu ve firmanın daha fazla kripto piyasa değerine sahip olmak için büyük planları olduğunu gösteriyor.

Dolara alternatif bir değer deposu olarak dijital varlıklara artan ilgi, şu anda kripto para varlıklarının yüksek oranda benimsenmesine neden oldu.

Hem genç hem de yaşlı demografideki bireyler, dijital varlıkları tercih eden gençler ve altına yatırım yapmayı tercih eden yaşlılar ile fiattan ikincil sınıf varlıklara doğru hareket ediyor.

Altının fiyatı, kripto para piyasasındaki yükseliş hareketiyle bağlantılı olarak artıyor ve uzmanlar, mevcut fiat para krizinin 2020’de her iki varlık sınıfının fiyatlarını da yükselteceğini düşünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala