bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,503.75 1.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,185.85 3.57%
bnb
BNB (BNB) $ 588.28 2.72%
solana
Solana (SOL) $ 136.03 4.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507245 2.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454321 3.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141819 4.94%

Burger King, NFT Pazar Yeri Sweet ile Anlaşma Sağladı

burger king nft pazar yeri sweet ile anlasma sagladi 2

NFT piyasasında hareketlilik sürerken bir hamle de Fast food devi Burger King‘den geldi. Burger King, NFT pazarı Sweet ile yeni bir NFT kampanyası başlattığını duyurdu. Burger King daha önce kripto para ödemelerini kabul etmeye başladığını açıklamıştı. Şimdi ise NFT sektörüne adım attı.

Söz konusu Burger King Real Meals NFT giriş QR kodları yaklaşık altı milyon yemek kutusunda görünecek. Aynı zamanda dijital bir koleksiyonun kilidini açacak.

burger king nft pazar yeri sweet ile anlasma sagladi

Burger King’in NFT Adımı

Hızla büyüyen ve gelişen NFT sektöründe yer almak isteyen Burger King’in bu NFT adımı, popüler şarkıcılar Nelly, Anitta ve LILHUDDY ile ortak yürüttüğü “Keep ig Real Meals” kampanyasının bir parçası.

Kampanya, dijital koleksiyonları toplamak, müşterilerin NFT’lerin kilidini açmasına izin veriyor. Ayrıca çeşitli ödüllerde kazanılabilir. Bu ödüller arasında 3D Burger King dijital koleksiyonları, bir yıl boyunca Whopper sandviçleri ve imzalı ürünler yer alıyor.

Hatırlatmak gerekirse 2017 yılında Burger King’in Rusya kolu Bitcoin ile ödeme kabul etmeye başlayacağını açıklamış ve kendi kripto varlık birimini Whoppercoin’i tanıtmıştı. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala