bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Interactive Brokers, Kripto Sektörüne Giriyor

bitcoin

Interactive Brokers (IB) CEO’sunun açıklamasına göre şirket, kripto trade’i sunmayı planlıyor.

CNBC’nin haberine göre IB CEO’su Thomas Peterffy katıldığı bir etkinlik esnasında, müşterilerinin kesinlikle kripto trade işlemi yapmak istediklerini ve yaz sonuna kadar bunu hayata geçirmeyi planladıklarını ifade etti.

IB’nin hangi kripto para birimlerine erişim sunacağı ise belirsiz durumda. Şirketin hizmeti müşterilerinin CME’nin Bitcoin (BTC) vadeli işlemleri teklifine erişmesine izin veriyor. CNBC raporuna göre belirli bir tarih de belirtilmiş değil.

Peterffy’nin daha önceki olumsuz yorumları göz önüne alındığında, şirketin doğrudan kripto trade’ine atılması dikkate değer bir adım.

Peterffy daha önce kripto paralar ve geleneksel yatırım araçları arasındaki bağlantı hakkında Wall Street Journal’de tam sayfa bir reklam yayınlamıştı.

“Bence Bitcoin ve diğer kripto para birimleri harika fikirler. Serbestçe işlem görmelerine ve ekonomideki uygun rollerini bulmaları için serbestçe kullanılmalarına izin verilmeli.

İtiraz ettiğim şey, bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin federal düzenlemelerle reel ekonomiye bağlanması. Bu, aynı ticaret noktasındaki diğer ürünlerle birlikte Bitcoin’i birlikte sunabilseydik olurdu.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala