bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,957.53 4.67%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,969.88 1.56%
bnb
BNB (BNB) $ 558.21 3.55%
solana
Solana (SOL) $ 133.83 4.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514655 2.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.449475 1.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.129423 3.28%

Hong Kong: Web3 İçin En Uygun Zaman

Hong Kong Web3 Icin En Uygun Zaman

Hong Kong Mali Sekreteri Paul Chan, Web3 için ‘uygun düzenleme’ ve ‘kalkınmayı teşvik etme’ stratejisi benimseyeceklerine ilişkin bir makale yayınladı. Chan, Web3’ü ileri taşımak için en uygun zaman olduğunu söyledi.

Hong Kong Web3 Icin En Uygun Zaman 2

Hong Kong’dan Web3 Açıklaması

Hong Kong Mali Sekreteri Paul Chan, Hong Kong’un ekonomik kalkınma için yeni yollar aradığı ve yeni avantajlar için çabaladığı belirtildi. Makalede dünyanın, kontrol edilebilir riskler temelinde Web3 inovasyonu için rekabet ettiği ifade edildi.

Hong Kong‘un kalkınmasını teşvik etmek için üç öneride bulunduğunu belirten Chan, web3 uygulamalarının büyük gelişim potansiyeline sahip olduğu ve toplumdan pozitif geri dönüşler aldığı ifade edildi. Sadece bu hafta Web3, dijital ekonomi ve fintech ile ilgili en az dört büyük seminer düzenleceği ve 100 binden fazla katılım olacağı bildirildi.

Chan, nihai hedeflerinin ekonomideki sorunlu noktaları çözerek verimliliği artırmak olduğunu belirtti. Kapsayıcı kalkınmayı teşvik etmek istediklerini de söyledi. Chan, kripto piyasasındaki dalgalanmaların ve iflasların şüphelere yol açtığını ancak Web3’ü ileri taşımak için en uygun zaman olduğuna inandıklarını aktardı.

Makalede Hong Kong‘un Web3 için ihtiyatlı bir inovasyon ve gelişim yolunda ilerlemesini sağlamak istediğine dikkat çekildi. Uygun dzenleme ve gelişimi teşvik edecek strateji benimseyecekleri ifade edildi. Finansal güvenliğin yanı sıra sistemik riskleri önleyecek ve kara para ile mücadele konusunda iyi iş çıkaracakları ifade edildi.

Hong Kong, bu hafta Cyberport, inovasyon, Web3, finans gibi birçok sektörü bir araya getiren “Akıllı Bir Gelecek için Dönüşüm” temalı Dijital Ekonomi Zirvesi 2023’e ev sahipliği yapacak. Web3 temalı başka bir etkinlikte ilk kez Hong Kong’un Web3 vizyonu ve gelişim stratejisi ele alınacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala