bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,426.99 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,173.95 0.81%
bnb
BNB (BNB) $ 596.82 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 135.71 0.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516038 1.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455286 0.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142888 1.23%

eBay, Web3 Alanında Yeni İşe Alımlar Yapmaya Devam Ediyor

ebay web3 alaninda yeni ise alimlar yapmaya devam ediyor

Web2 devleri, varlıklarını internetin en yeni yinelemesi olarak öne çıkan Web3 alana yatırım yapmaya devam ediyor. Kısa bir süre öncesine kadar ülkemizde de faaliyet gösteren eBay, NFT pazar yeri satın alımı sonrasında Web3 alanında ilerlemeye devam ediyor. Şirket bu doğrultuda web3 ekibini yeni işe alımlarla güçlendirmek istiyor.

eBay, Web3 Genişlemesini Sürdürüyor

Son yılların popüler sektörlerinden birisi olan NFT’ler, büyük markalar için önemini artırmaya devam ediyor. Kullanıcılarıyla olan etkileşimlerini artırmak isteyen şirketler, NFT’ler ile kullanıcılarına bazı özel ayrıcalıklar da sunuyor. Geçtiğimiz yılın ortalarında NFT pazar yeri olarak faaliyet gösteren KnownOrigin’i satın almıştı. eBay bu satın alım sonrasında KnownOrigin ekibini güçlendirmeye ve web3 alanına yatırım yapmaya devam ediyor.

ebay web3 alaninda yeni ise alimlar yapmaya devam ediyor 2

Dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden birisi olan eBay, Haziran 2022’de satın alımını gerçekleştirdiği NFT pazar yeri platformu KnownOrigin etrafında web3 alanında genişlemeyi sürdürmek için yeni iş ilanları açtı.

Şirketin LinkedIn hesabı üzerinden listelenen açık pozisyonlara göre eBay, kripto danışmanı, topluluk başkanı ve pazarlama yöneticisi arayışında. İş tanımlarına bakıldığında açılan kripto danışmanı rolü, öncelikli olarak KnownOrigin’de çalışmalar yürütecek. Bununla birlikte gelecekte şirketin NFT planlarına danışmanlık görevini üstlenecek. eBay, NFT sektörüne adım atan ilk web2 devi değil. Kısa bir süre önce Amazon’un da kısa bir süre içerisinde NFT planları için çalışmalar yürüttüğü iddia edilmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala