bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,257.22 3.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.20 3.02%
bnb
BNB (BNB) $ 607.32 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.80 6.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527967 3.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476619 6.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151364 6.51%

Amazon NFT Sektörüne Giriş Yapmayı Planlıyor

amazon nft sektorune giris yapmayi planliyor

Dünyanın en büyük şirketlerinden birisi olan Amazon, Blockchain tabanlı teknolojilere yaklaşmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce Amazon Web Services için Avalanche ile ortaklık kurulduğunu açıklamıştı. Amazon şimdi de NFT sektörüne giriş yapmayı planlıyor.

Amazon’dan NFT Hamlesi

Büyük şirketlerin Blockchain tabanlı teknolojilere yakınlaşma hamleleri devam ediyor. Amazon, kısa bir süre önce Amazon Web Services hizmeti için Blockchain şirketi Avalanche ortaklığını açıklamıştı. Ortaya çıkan son bilgilere göre Amazon, Blockchain alanında genişlemeye devam edecek.

amazon nft sektorune giris yapmayi planliyor 2

Blockworks’ün adını açıklamadığı dört kaynağa dayandırdığı habere göre Amazon, ilkbaharda piyasaya sürülebilecek NFT koleksiyonu için planlamalar yapıyor. Aktarılan bilgilere göre Amazon, oyun oynamaya odaklanan proje için sıraya giren pek çok ortağı bulunuyor. Buna bir örnek olarak Amazon müşterilerinin kripto oyunları oynamasını ve ücretsiz NFT’ler talep etmesini sağlamak için yapılan bir NFT koleksiyonu içeriyor.

Amazon’un NFT sektörü konusunda çabaları hala geliştirme aşamasında. Habere göre şirket yeni projesinin başlangıcına Nisan 2023 tarihinde başlanacak. Son olarak Amazon CEO’su Andy Jassy daha önce yaptığı açıklamada, NFT satışı yapan şirketlere açık olduklarını ve şirketin genel olarak kripto para birimlerine kapılarını kapatmadığını dile getirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala