bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,502.48 1.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,032.93 4.45%
bnb
BNB (BNB) $ 576.40 1.84%
solana
Solana (SOL) $ 129.37 4.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498796 1.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.434624 4.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.136581 3.14%

Yuga Labs, WENEW Projesini Satın Aldı

Yuga Labs WENEW Projesini Satin Aldi

Kripto para sektörünün yaşadığı kriz günden güne artarken yeni gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Özellikle son dönemde sık sık yeni projelerini duyuran Yuga Labs, 10KTF projesinin ve diğer marka işbirliklerinin yaratıcısı olan NFT girişimi WENEW’i bünyesine kattı.

Yuga Labs WENEW Projesini Satin Aldi

Yuga Labs, WENEW Projesini Bünyesine Kattı

Yuga Labs her ne kadar en büyük NFT koleksiyonlarından Bored Ape Yacht Club ile adını duyursa da kendisini geliştirmeyi başardı. Şirket CryptoPunks gibi birkaç projeyi de bünyesine katmaya devam etti ve metaverse gibi önemli adımlar da attı. Son olarak da şirket, bugün ünlü sanatçı Mike “Beeple” Winkelmann tarafından ortaklaşa kurulan NFT girişimi WENEW‘i satın aldığını duyurdu.

WENEW, Haziran 2021’de lansmanından bu yana Gucci, Louis Vuitton, Playboy ve Wimbledon tenis turnuvası dahil olmak üzere bir dizi marka iş birliği ile adını duyurmayı başardı. Bu sesi duyan Yuga Labs ise bu durumu değerlendirmek istiyor olcak ki projeyi bünyesine katmış bulunuyor.

Bu satın alım sonrası WENEW’in kurucu ortağı ve CEO’su Michael Figge’i yeni Baş İçerik Sorumlusu olarak ekleneceğini de belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala