bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,236.94 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,165.09 1.06%
bnb
BNB (BNB) $ 598.76 0.83%
solana
Solana (SOL) $ 135.78 0.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51376 1.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454306 0.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142399 1.06%

Cake DeFi, Düşük Riskli Ürünü EARN’i Piyasaya Sürüyor

cake defi dusuk riskli urunu earni piyasaya suruyor

Kripto para ekosisteminde yeni gelişmeler yaşanırken birçok platform bu gelişmelere ayak uydurmaya devam ediyor. Özellikle DeFi alanında yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu kez merkeziyetsiz kripto para cüzdanı Cake DeFi, yeni düşük riskli ürünü EARN’i tanıttı.

Cake DeFi, Yeni Ürününü Tanıttı

Merkeziyetsiz kripto cüzdanı Cake DeFi, yeni düşük riskli ürününü piyasaya süreceğini duyurdu. Yeni ürünün tek taraflı likidite madenciliği hizmeti, kripto para kullanıcılarını kripto piyasalarındaki artan oynaklıktan korumak için tasarlandı.

Singapur merkezli dijital varlık yönetimi protokolü Cake DeFi, konuya ilişkin paylaştığı açıklamada, pasif gelir çözümü EARN’ı tanıtıma sundu.

İlk kurulduğundan bu yana Cake DeFi, Bitcoin (BTC) ve DeFiChain (DFI) olmak üzere iki varlığı destekliyor. Kullanıcılar, sorunsuz ve merkeziyetsiz bir şekilde her ikisini de tahsis edebilir ve APY’de yüzde 10’a kadar kazanabilir.

Bununla birlikte yeni EARN çözümü, daha da önemli getiriler elde etmek için bir otomatik birleştirme modunu destekleyecek.

Cake DeFi’nin kurucu ortağı ve CEO’su Dr. Julian Hosp, DeFi alanını yeni nesil kullanıcılara tanıtmak için tasarlanan EARN’nin yenilikçi ve kullanıcı odaklı yaklaşımını vurgulayarak şunları söyledi:

En son ürünümüz EARN, günümüzün pazar ihtiyaçlarını karşılamak için piyasaya sürüldü. Merkeziyetsiz Finans platformu olarak işimiz, kullanıcılarımıza kripto yatırımlarında tam şeffaflık ile iyi getiriler sağlamaktır. Cake DeFi’ye her zaman güvenebilirsiniz. EARN, kullanıcıların Blockchain gibi şeffaf bir şekilde takip edebilecekleri Bitcoin’de rakipsiz getiriler elde etmelerini sağlayacak. Volatilite Koruması özelliği, özellikle bu tür piyasa oynaklık zamanlarında onları kalıcı kayıplara karşı da koruyacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala