bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,671.06 0.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,185.24 2.22%
bnb
BNB (BNB) $ 594.70 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 136.81 0.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51305 0.13%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457871 0.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143318 2.76%

Do Kwon, Yetkililerin Kendisiyle İletişime Geçtiğini Reddetti

do kwon yetkililerin kendisiyle iletisime gectigini reddetti

Kripto para piyasasının düşüşe geçmesinin en büyük sebebi olarak görülen Terra olayında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Terra’nın kurucusu Do Kwon, Terra’nın çöküşünü araştıran Güney Koreli yetkililerin kendisine ulaşmadığını belirtti.

Do Kwon, Terra Çöküşüyle İlgili Konuştu

Geçtiğimiz günlerde Terra ve Luna’nın çöküşüyle ​​ilgili dolandırıcılık iddialarını araştıran Güney Koreli savcıların, Terraform Labs CEO’su Do Kwondan varış bildirgesi istediğini aktarmıştık.

Bu kez Do Kwon, Terra’nın çöküşünü inceleyen Güney Koreli yetkililerin kendisiyle temasa geçmediğini söyledi.

do kwon yetkililerin kendisiyle iletisime gectigini reddetti

Şu anda Singapur’da bulunan ve sessizliğini bozan Kwon, Coinage sunucusu Zack Guzmán‘a şunları söyledi:

Yapacağımız şey, gerçekleri bildiğimiz şekliyle ortaya koymak. Tamamen dürüst olacağız ve sonuçları ne olursa olsun bunlarla başa çıkacağız.

Kwon, yetkililerden kaçmak için Singapur’a taşındığını düşünenlere de yanıt verdi. Kwon, Terra olayından önce Singapur’a geldiğini sözlerine ekledi. Ailesine yönelik tehditlerle uğraştığını ve bunun için harekete geçtiğini aktardı.

Kwon ayrıca geri dönme konusunda karar vermenin zor olduğunu, ancak geri dönmek isterse bunun soruşturmadan bağımsız olacağını dile getirdi.

Kwon, Terra çökerse ne olacağını gerçekten bir saniye bile düşünmediğini söyledi. Do Kwon konuşmasına şöyle devam etti:

Kendinizi bir kurucunun yerine koymalısınız. Birçok galibiyetiniz varsa ve bu ölçeğe ulaşırsanız, başarısız olabileceğinizi neredeyse düşünmüyorsunuz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala