bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,027.89 0.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,179.18 4.42%
bnb
BNB (BNB) $ 592.21 2.12%
solana
Solana (SOL) $ 136.08 4.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51373 1.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455657 2.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143084 4.81%

Güney Kore, Do Kwon için Varış Bildirgesi İstedi

guney kore do kwon icin varis bildirgesi istedi

Kripto para piyasasında en çok konuşulan konularından biri olan Terra çöküşüyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bir süredir gündemde olan Terra’nın kurucusu Do Kwon‘a en son ABD’deki hukuk şirketinden toplu dava açılmıştı. Bu kez Güney Koreli savcılar, Do Kwon’dan varış bildirgesi istiyor.

Savcılar, Do Kwon’dan Varış Bildirimi İstiyor

Güney Kore’nin yerel haber sitesi Donga‘ya göre, Terra ve Luna’nın çöküşüyle ​​ilgili dolandırıcılık iddialarını araştıran Güney Koreli savcılar, şu anda Singapur’da olduğu söylenen Terraform Labs CEO’su Do Kwon‘dan varış bildirgesi istedi. 

Terraform Labs’ın dolandırıcılık iddialarını inceleyen soruşturma ekibi, Güney Kore Adalet Bakanlığı’ndan Do Kwon’un ülkeye girişi için “varış bildirgesi” yetkisi vermesini istedi. Varış bildirgesi, ülke dışında olan bir kişinin ülkeye girişi konusunda yetki verilmesi anlamına geliyor.

guney kore do kwon icin varis bildirgesi istedi

Ayrıca raporda, Seul Güney Bölge Savcısının Ortak Mali ve Menkul Kıymet Suçları Soruşturma Ekibi’nin de Terraform’un kurucu ortağı Shin Hyun-seong ve Eski Başkan Yardımcısı Kim Mo’ya karşı bir seyahat yasağı bildirimi yayınladığı ifade edildi. Shin’in evine geçen hafta savcılar tarafından baskın düzenlendiği kaydedildi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala