bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,522.02 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,174.92 0.86%
bnb
BNB (BNB) $ 593.80 0.41%
solana
Solana (SOL) $ 135.70 0.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51615 1.65%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456278 0.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143257 1.14%

Kripto Borsası Bit2Me, Kripto Borsası Fluyez’i Satın Aldı

Kripto Borsasi Bit2Me Perulu Kripto Borsasini Satin Aldi

Kripto para sektörü önemli bir dönemden geçiyor. Ard ardına kritik gelişmelerin yaşandığı son günlerde sektörün geleceğine dair temeller atılıyor. Birçok borsa büyüme stratejilerinde değişikliğe giderken dev şirketler kripto ve Blockchain teknolojisini benimsiyor. Son olarak İspanya’nın en büyük kripto borsası olan Bit2Me ise Perulu kripto borsası Fluyez’in çoğunluk hissesini satın aldığını duyurdu.

Kripto Borsasi Bit2Me Kripto Borsasi Fluyezi Satin Aldi

Bit2Me, Perulu Kripto Para Borsası Fluyez’i Bünyesine Kattı

Kripto sektöründe satın alımlar artık alışıldık bir hâl aldı. Sektördeki rekabetin artışı ile birlikte ellerini güçlendirmek ve rekabete tutunmak isteyen şirketler, yeni satın alımlar ile güçlerini artırmayı hedefliyorlar. Bu noktada satın alımların sektöre olan artıları ise cabası. Benzer bir şekilde bu satın alımlardan birisini yapan Bit2Me, Peru merkezli kripto para borsası Fluyez’in hisselerinin yüzde 85’ini satın alarak bünyesine kattı. Hisselerin yüzde 85’i Bit2Me’ye yaklaşık olarak 1 milyon euroya (Yaklaşık 18 milyon TL) mâl oldu.

Satın alım sonrası yapılan açıklamalarda konuşan Bit2Me COO’su Andrei Manuel, satın alım sonrası şirketin adının değişmeyeceğini ve şirketin 12 ayda 10.000 kullanıcıdan 100.000 kullanıcıya ulaşmayı planladığını söyledi.

Tüm bunlara ek olarak Şili’de de bir borsa satın almak için müzakere yaptıklarını açıılayan Manuel, Kolombiya ve Uruguay gibi Latin Amerika ülkelerindeki borsaları da izlediklerini de belirtti:

“Tam uyumlu, kullanıcıları, kripto para ve fiat alışverişi yapabileceğiniz bir cüzdan ve sağlam bir ekip olan şirketler arıyoruz”

Son olarak Bit2Me‘nin kısa bir süre önce çalışan sayısını iki katına çıkarma planlarını açıkladıklarını da hatırlatalım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala