bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,156.92 1.34%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,158.33 1.23%
bnb
BNB (BNB) $ 596.17 0.32%
solana
Solana (SOL) $ 134.85 0.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514223 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453064 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141662 1.76%

Meta, ABD’de Ethereum ve Polygon NFT’lerini Test Etmeye Başladı

meta abdde ethereum ve polygon nftlerini test etmeye basladi

Facebook, Instagram ve WhatsApp’ın ana şirketi olan Meta, geçtiğimiz aylarda Instagram’da NFT’leri test etmeye başlamıştı. Bu konuda çalışmalarını sürdüren Meta’dan yeni hamle geldi. Şirket, ABD’li içerik oluşturucular için Facebook’ta NFT’leri kullanıma sunmaya başladı.

Meta, NFT’ler Üzerinde Yeni Özelliğini Kullanıma Sundu

Bir Meta temsilcisi Decrypt‘e verdiği demeçte, şirketin Ethereum ve Polygon NFT’lerin ABD’deki içerik oluşturucuları için test etmeye başladığını aktardı. Ayrıca şirketin yakında Solana ve Flow’daki NFT’leri de için destekleyeceğini belirtti.

meta abdde ethereum ve polygon nftlerini test etmeye basladi

Meta Ürün Müdürü Navdeep Singh, Twitter’da NFT‘lerin Facebook’ta nasıl görüneceğine dair bir görsel paylaştı. Gönderiye göre, kullanıcılar Facebook profillerinde, NFT’lerini sergileyebilecekleri bir “dijital koleksiyon” sekmesine sahip olacaklar.

Kullanıcılar, kripto para cüzdanlarını Facebook profillerine bağlayabilecek. Ayrıca NFT’lere, tıpkı diğer gönderiler gibi tepki verilebilecek, beğenilebilecek, yorum yapılabilecek ve paylaşılabilecek.

Teknoloji ve medya danışmanı Martin Bryant, şirketin yakın zamanda Facebook gruplarının “Discord gibi” görünmelerini sağlamak için test etmeye başladığını da açıkladı. Meta’nın duyuruyla “açıkça Web3 kullanıcılarına yeni bir ev sunmak istediğini” savundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala