bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,546.76 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,127.54 1.39%
bnb
BNB (BNB) $ 592.52 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 133.74 0.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505745 0.87%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447502 0.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140828 0.31%

Binance, Brezilya’da Pix İle Yapılan İşlemleri Askıya Aldı

binance brezilyada pix ile yapilan islemleri askiya aldi

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in Brezilya operasyonlarındaki sorunlar devam ediyor. Binance ülkedeki yeni politikaların ardından işlemleri askıya aldı.

Binance, Pix İle Yapılan İşlemleri Durdurdu

Kripto para borsası Binance, hükümetin ödeme sistemi Pix aracılığıyla Brezilya reali cinsinden para yatırma ve para çekme işlemlerini askıya aldı. Binance tarafından yapılan açıklamada, Binance’in bir yıl sekiz ay boyunca Pix üzerinden para yatırma ve çekme işlemlerini yürüten yerel ödeme hizmeti sağlayıcısı Capitual ile olan ortaklığını sonlandırdığı belirtildi.

binance brezilyada pix ile yapilan islemleri askiya aldi 2

Binance resmi açıklamada, daha fazla ayrıntı vermeden, Brezilya Merkez Bankası tarafından yapılan bir politika değişikliği nedeniyle Pix aracılığıyla yapılan para yatırma işlemlerinde istikrarsızlık yaşadığı konusunda kullanıcılarını bilgilendirdi. Binance açıklamasında ayrıca Capitual’in yerine kapsamlı deneyime sahip yerel bir ödeme sağlayıcısı ile ortaklık kuracaklarını ve bu ortaklığın kısa süre içerisinde açıklanacağını belirtti. Açıklamada ayrıca Binance Capitual’a yasal işlem başlatacağını da ifade etti. Son olarak Binance kullanıcılarına Pix üzerinden para çekme ve yatırma işlemlerinin 72 saate kadar devam edebileceğini açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala