bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,597.31 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.82 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 614.69 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 145.23 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525991 0.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47094 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151829 0.49%

Zipmex, Bitcoin ve Ethereum Para Çekme İşlemlerini Etkinleştirecek

zipmex bitcoin ve ethereum para cekme islemlerini etkinlestirecekASD

Geçtiğimiz günlerde kripto para borsası Zipmex, para çekim işlemlerini durdurmuş ardından işlemleri tekrar açacağını açıklamıştı. Bu konu ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ederken, Zipmex cephesinden bir haber daha geldi. Zipmex, 11 ve 16 Ağustos’ta Bitcoin ve Ethereum para çekme işlemlerini etkinleştireceğini açıkladı.

Zipmex, Bitcoin ve Ethereum Para Çekme İşlemlerine İzin Verecek

Asya merkezli kripto para borsası Zipmex, daha önce yaptığı bir açıklamada kullanıcıların cüzdanlarından SOL, XRP ve ADA çekmesine izin verdiğini duyurmuştu. Şimdi ise Bitcoin ve Ethereum için para çekme işlemlerini etkinleştireceğini belirtti.

zipmex bitcoin ve ethereum para cekme islemlerini etkinlestirecekasd 1

Detay vermek gerekirse Zipmex, Solana’nın (SOL) 2 Ağustos’ta, Ripple’ın (XRP) 4 Ağustos’ta ve Cardano’nun (ADA) 9 Ağustos’ta tekrardan çekim işlemlerine açılacağını söylemişti.

Şirket geçtiğimiz günlerde kullanıcıların borçlarının tümünü veya bir kısmını ödeyemeyeceğini söyleyerek, alacaklıların yasal işlemlerini önlemek için bir moratoryum uzatması istediğini açıklamıştı.

Singapur ve Tayland’da faaliyet gösteren kripto para borsası Zipmex de yaşananların ardından Tayland Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu olası kayıpları araştırmak için kolluk kuvvetleriyle birlikte çalıştığını açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala