bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,319.23 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.44 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 611.11 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 143.70 1.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527372 0.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473057 0.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150892 0.19%

Yeni Bir Analiz Dünyanın %1.7’sinin Bitcoin Sahibi Olduğunu Gösteriyor

yeni bir analiz dunyanin 1 7sinin bitcoin sahibi oldugunu gosteriyor scaled

Bu yıl Bitcoin, %170 oranında değer kazandı. Değer kazanması ile birlikte, hem ana akım medyadan hem küçük hem de büyük yatırımcıdan büyük ilgi gördü. 2020 yılı itibariyle Bitcoin, özellikle kurumsal yatırımcılardan gördüğü destekle gündeme geldi.

Ancak tüm bunlara rağmen, dünyanın neredeyse %2’si Bitcoin’e sahip durumda. Önde gelen Bitcoin analistlerinden Willy Woo, Bitcoin benimsenmesi hakkında yaptığı bir analizi açıkladı. Analize göre, dünyanın sadece %1.7’si elinde Bitcoin bulunduruyor. Analist konu hakkında şunları söyledi:

“Dünya nüfusunun %1.7’sinin Bitcoin sahibi olduğunu düşünüyorum. Bu tahmin, %1.3 oranına kadar inebilir. %1.7’lik mevcut durumda ise, Bitcoin s-eğrisi benimseme açısından henüz yolun başında… BTC kendisine bir yol çizmek üzere ve bu büyüme ile tarihteki en hızlı tırmanışlardan biri olacak.”

Analiz aynı zamanda, kripto paranın yaygın bir şekilde benimsenmesi durumunda fiyatında da üstel bir büyüme yaşacağını gösteriyor. Woo, Bitcoin’in internet ve cep telefonu gibi paradigma değiştiren türden bir yenilik olduğu düşünüyor ve kripto paranın mevcut hızda büyümeye devam etmesi durumunda tarihteki en hızlı tırmanışlardan birini sergileyen bir teknoloji olabileceğin belirtiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala