bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,870.92 2.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,093.98 5.31%
bnb
BNB (BNB) $ 580.79 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 169.66 6.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524376 1.73%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482015 4.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156031 4.22%

Yargıç, Sam Bankman-Fried’ın tahliye talebini reddetti

sbf 2

FTX kurucusu, duruşma öncesi tahliye ısrarını sürdürse de bundan sonuç alabilmiş değil.

ABD Bölge Yargıcı Lewis Kaplan, Sam Bankman-Fried’ın tahliye talebini reddetti.

Sam Bankman-Fried’ın avukatları, müvekkillerinin cezaevinde duruşmaya hazırlanma konusunda zorluk çektiğini dile getirdi. Bununla birlikte Sam Bankman-Fried’ın vegan olması sebebiyle cezaevinde beslenme açısından sıkıntı yaşadığı da bir kere daha dile getirdi.

Avukatlar, kötü beslenme koşulları gerekçesiyle DEHB ve depresyon tedavisi için kullanılan Adderall için reçete almanın zorlaştığını kaydetti.

Sam Bankman-Fried’ın avukatlarının daha önceki tahliye talepleri de reddedilmişti.

Kaçma ihtimali

Yargıç Kaplan, işlerin kötü gitmesi halinde Sam Bankman-Fried’ın kaçma ihtimalini de sorgulayarak böyle bir karara imza atmış gibi görünüyor.

ABD hükümeti, Sam Bankman-Fried’ın FTX aracılığıyla milyarlarca dolar değerinde bir dolandırıcılık yaptığını iddia ediyor. Sam Bankman-Fried ise her fırsatta suçsuz olduğunu dile getirmeyi sürdürüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala