bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,053.16 0.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.52 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 611.75 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.12 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525497 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471358 0.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151344 1.05%

WeChat Kripto Borsaları için Arama Sonuçlarını Engelliyor

wechat kripto borsalari icin arama sonuclarini engelliyor

Çin‘in kripto varlıklara karşı olan baskıcı tavırları devam ediyor. Çin’in önde gelen sosyal medya platformu olan WeChat, kripto para borsaları için herhangi bir arama sonucu görüntülemeyi durdurdu.

Blog yazarı Coin Wu’ya göre; Çin’in bir milyardan fazla kullanıcısı olan popüler uygulaması WeChat; Huobi, Binance ve diğer kripto para borsaları için aramaları yasakladı.

wechat kripto borsalari icin arama sonuclarini engelliyor 2

WeChat Kripto Borsa İle İlgili Aramaları Engelliyor

Çin, Eylül ayında döviz borsalarının, Çinli müşterilere hizmet edemeyeceğini duyurduktan sonra, ticaret platformları Çinli kullanıcıların ticaret yapmasını yasaklamak için harekete geçti.

Bir WeChat grubunda, Huobi kurucusu Leon Li, Çin’in artan baskıları nedeniyle geçtiğimiz günlerde Çin’den ayrılacağını açıkladı. Huobi Borsası daha önce Çin’deki tüm yeni kayıtları durdurduğunu hatırlatalım.

Ayrıca Haziran ayında Baidu ve diğer popüler arama motorları, kripto borsalarıyla ilgili aramaları yasaklamıştı. Çin’in dahili güvenlik duvarı, Eylül ayı sonlarında Dijital para piyasasının temel analizini yapmaya imkan tanıyan CoinGecko ve CoinMarketCap, Çin’de engellenenler arasına girmişti.

Çin baskısı sonucunda birçok alanda engellemeler ve ayrılıklar söz konusu olmaya devam ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala